Akadaşlar,
Hd Box'da tp eklemede çok ciddi bir sorun var . TP / UYDU yu düzenle'den TP frekansı girmeye çalıştığımda, yeni TP diyorum ,frekansı yazıyorum sembol orana geçince,üstünde olduğu kanalın sembol oranını alıyor,kaydedince de karmaşık şekilde kaydediyor,başka birini siliyor mu anlayamadım,tekrar ikinci kez gidip sembol oranını düzeltip kullanabiliyorum. 2.31 yazılımı kullanıyorum.Sanırım yazılımda bir hata bu,yeni yazılımda düzeltilebilir mi acaba !!!
yazılımı versiyonunu yükseltin bende atlanta hd box s kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım daha yazılım veriyonum 2,35 dir
tp eklemede büyük sıkıntılar var. yeni tp ekle diyorsun sonra mesela 11758 yazıyorsun ama o kafasına göre başka bir tp yazıyor bu arada senin yazdığın 11758 tp listesine kaydedilmiş oluyor. sonra tekrar 11758 yazıyorsun bu şekilde listede iki adet aynı tp den oluyor. birisini tp listesinin sonuna diğerini de kafasına göre bir yere sıkıştırıyor. listeye girip birisini silmek lazım.
ayrıca gizli tarama yapınca pek çok tp yi bulmuyor. veya birkaç değer altını buluyor. örneğin 11758 tp sini 11756 gibi buluyor. 27500 değerini de 27499 buluyor. bu ne sorun olur demeyin. geçen gün bir baktım Cyfrowy Polsat kanalları sinyal yok diyor, kısa süre çıkıyor kısa süre gidiyor. kafayı yedim. sonra bir baktım sembol oranı 27499 yazıyor. ne fark eder ki dedim ama yine de 27500 olarak değiştirsim. bütün problem bitti.
saygılar
arkadaslar
frekans eklemek için önce lıstedekı boş frekansları silin yeni frekansı girip hata verirse tekrar listeye girin
mesela 12015 h 00000 ise alt frekansı ekleyin sinyal gelir sarı tuşa basıp frekansı tarama yapabilirsiniz
veya benim listemi yükleyin
4 uydulu sıralı kanal listeniz linkten ulaşabilirsiniz
hostta en yakın saate ekletiriz
diseqc ayarlarınızı kendinize göre yapınız
hostta eklenmiştir
******** 4uydu 0811 yazıyor
Sayın efsane 68,dikkat ederseniz bizim cihazımız HD BOX ve son yazılım 2.31 ...Lütfen sadece yazmak için yazmayalım,gerçekten konu ile ilgili birşey biliyorsak yazalım.
Ayrıca başkasının tp listesini yüklemek ya da şebeke arama çözüm değil ki ! Çok basit olarak yeni bir frekans girmek istiyoruz.Lütfen yeni yazılımda bu düzeltilsin...