hocam lg lw 5500 malesef flash player destegi olmadııgı için oynatamıyor.ancak yeni seriler lm serisi sorunsuz oynatıyor.
Merhaba arkadaşlar son bir kaç gündür LG 42-LW5500 Tv'im durum dururken youtubedeki videoları oynatmamaya başladı fabrika ayarlarına attım yeniden yazılım güncellemesi yaptım herşeyi denedim ama youtubedeki videoları oynatmıyor
Smart tv ayarlarında otomotik ülke seçimini arnavutluk yaptım dailymotion geldi ordan videoları oyanatabiliyorum ama youtubedeki videoları oynatmıyor bütün ülkeleri tek tek denedim ama malesef youtubedeki videoları oynatmıyor
youtube açılıyor arama yapıyor küçük ekranda videolarda çıkıyor üstüne gidip okeye bastığımda videonun süresinide gösteriyor ama ilerleme olmuyor siyah ekran ortasında daire çıkıp dönü duruyor oynatmıyor
şimdilik ülke olarak arnavutluk seçip hiç olmazsa dailymotion ile idare ediyorum ama ülkeyi türkiye yaptığımda dailymotion kayboluyor
türkiyede lg nin youtube alt yapısında bir sorun mu var durum nedir anlamış değilim bu konuda bilgisi olan var mı youtube için çözüm var mı ?
hocam lg lw 5500 malesef flash player destegi olmadııgı için oynatamıyor.ancak yeni seriler lm serisi sorunsuz oynatıyor.
zamanında 3.000 tl verdiğimiz tv aradan 1 yıl geçtikten sonra youtube oynatmasın LG buna çözüm bulmayacaksa artık LG markasına nasıl güvenecez ?
Bu konu farklı forumlarda da işleniyor. Fakat çözüm bulunmuş değil. LW5500 için olduğu gibi farklı modellerde de benzer bir durum söz konusu. LW5500 için 06.01.05 yazılımıyla sorun bir nebze olsun düzeldi. Fakat yine her videoyu açmıyor.
Plex ile bağlanıp o şekilde seyretmenizi tavsiye ederim. Nereyse sorunsuz diyebilirim. Kendi hesabınızada giriş yapabiliyorsunuz.
Düzenleyen mergink : 06-12-2012 at 09:00
son yazılım ile düzeldi bende sorun yok
şuan 06.01.04 olan yazılım yüklü
Yazılım Güncelleme Bölümüne geldim
Yazılım Güncelleme açık yaptım
Mevcut sürüm 06.01.04
Güncelleme sürümü kontrol et dedim
Hiç bir Güncelleme sürümü bulunamadı Yok yazdı
dediğiniz yazılım galiba 06.01.05 bu yazılımı nerden bulabiliriz manuel yükleme şansımız var mı ?
Bende de düzeldi, şuan sorunsuz açılıyor tüm videolar.
valla ben manel olarak hiç yazılım atmadım cihaz kendi bulup indiriyor en sağlıklısıda bu bence
Siz iki farklı konuya yazınca bende bilgilendirmek amacıyla burayada yazdım.
Aşağıdaki sayfada Yazılım Güncelleştirmeleri'ne tıklayarak indirebilirsiniz. Ben de USB ile yüklemiştim.
TV'de otomatik güncelleme açıktı 06.01.04 ten sonra bir türlü yeni sürümü bulamadı. Belki birkaç gün daha beklemek gerekiyordu. Bende manuel yükledim. Bugüne kadarda birkaç defa hep manuel yükledim. Bazı modellerde Smart TV yok ve yazılım güncellemeleri manuel yapılıyor.
Bence doğru yapılırsaki hiçbir zorluğu yok otomatik yüklenmiş manuel yüklenmiş fark yok.
Tşk.ler yardımların için bende tam anlatımı buldum
Manuel güncelleme yapmak için:
• USB bellekte LG_DTV adında bir klasör oluşturun.
• İndirdiğiniz Yazılım dosyasını bu klasöre kopyalayın. (Güncelleme ZIP halindeyse EPK dosyasını ZIP'ten çıkartın)
• USB belleği TV'ye takın ve TV Software Upgrade penceresi geldiğinde Start'a basın.
• TV, Yazılım güncelleme işlemine başlayacaktır. İşlem bitince otomatik olarak yeniden başlayacaktır
Yeni Yazılımı yükledim Yotube sorunu yine devam ediyor
fabrika ayarlarına attım yeniden herşeyi yaptım yine yotubedeki videoları oynatmıyor
10 kere servis geldi hiçbirşey yapamadı kendileri bile sorunun ne olduğunu bilmiyorki bana yardım etsinler
youtubedeki videoları arama yapıyor görüyor ama oynatmıyor
işin ilginç kısmı ülkeyi türkiye yerine arnavutluk yapınca dailymotion eklentisi çıkıyor orda deniyorum videoları sorunsuz oynatıyor
Yeni yazılımla düzelir diye umut ediyordum ama yeni yazılımlada düzelmedi :S