Uydumarket Banner  

3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 44 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: LG 42-LW5500 Youtube'deki Videoları Görüyor Ama Oynatmıyor

  1. #1
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    LG 42-LW5500 Youtube'deki Videoları Görüyor Ama Oynatmıyor



    Merhaba arkadaşlar son bir kaç gündür LG 42-LW5500 Tv'im durum dururken youtubedeki videoları oynatmamaya başladı fabrika ayarlarına attım yeniden yazılım güncellemesi yaptım herşeyi denedim ama youtubedeki videoları oynatmıyor

    Smart tv ayarlarında otomotik ülke seçimini arnavutluk yaptım dailymotion geldi ordan videoları oyanatabiliyorum ama youtubedeki videoları oynatmıyor bütün ülkeleri tek tek denedim ama malesef youtubedeki videoları oynatmıyor

    youtube açılıyor arama yapıyor küçük ekranda videolarda çıkıyor üstüne gidip okeye bastığımda videonun süresinide gösteriyor ama ilerleme olmuyor siyah ekran ortasında daire çıkıp dönü duruyor oynatmıyor

    şimdilik ülke olarak arnavutluk seçip hiç olmazsa dailymotion ile idare ediyorum ama ülkeyi türkiye yaptığımda dailymotion kayboluyor

    türkiyede lg nin youtube alt yapısında bir sorun mu var durum nedir anlamış değilim bu konuda bilgisi olan var mı youtube için çözüm var mı ?

  2. #2
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    02-02-2009
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    54
    Mesajlar
    1,580
    Üye No
    479758

    hocam lg lw 5500 malesef flash player destegi olmadııgı için oynatamıyor.ancak yeni seriler lm serisi sorunsuz oynatıyor.

  3. #3
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    zamanında 3.000 tl verdiğimiz tv aradan 1 yıl geçtikten sonra youtube oynatmasın LG buna çözüm bulmayacaksa artık LG markasına nasıl güvenecez ?

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-05-2004
    Mekan
    52 Ordu
    Yaş
    44
    Mesajlar
    2,687
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    13585

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi yeerken Mesajı Göster
    hocam lg lw 5500 malesef flash player destegi olmadııgı için oynatamıyor.ancak yeni seriler lm serisi sorunsuz oynatıyor.
    Benimde LGLV5500 var ve aynı sorn bende de var. Ancak flashtan olduğunu düşünmüyorum, daha evvel sorunsuz oynatıyordu çünkü. Arkadaşın dediği gibi ne olduysa son 10-15 günlük sürede oldu.

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    645
    Üye No
    232694

    Bu konu farklı forumlarda da işleniyor. Fakat çözüm bulunmuş değil. LW5500 için olduğu gibi farklı modellerde de benzer bir durum söz konusu. LW5500 için 06.01.05 yazılımıyla sorun bir nebze olsun düzeldi. Fakat yine her videoyu açmıyor.

    Plex ile bağlanıp o şekilde seyretmenizi tavsiye ederim. Nereyse sorunsuz diyebilirim. Kendi hesabınızada giriş yapabiliyorsunuz.
    Düzenleyen mergink : 06-12-2012 at 09:00

  6. #6
    Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    54
    Mesajlar
    12,236
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    11

    son yazılım ile düzeldi bende sorun yok

  7. #7
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Picklock Mesajı Göster
    son yazılım ile düzeldi bende sorun yok
    şuan 06.01.04 olan yazılım yüklü

    Yazılım Güncelleme Bölümüne geldim
    Yazılım Güncelleme açık yaptım
    Mevcut sürüm 06.01.04
    Güncelleme sürümü kontrol et dedim
    Hiç bir Güncelleme sürümü bulunamadı Yok yazdı

    dediğiniz yazılım galiba 06.01.05 bu yazılımı nerden bulabiliriz manuel yükleme şansımız var mı ?

  8. #8
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    12-05-2004
    Mekan
    52 Ordu
    Yaş
    44
    Mesajlar
    2,687
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    13585

    Bende de düzeldi, şuan sorunsuz açılıyor tüm videolar.

  9. #9
    Moderator
    Giriş Tarihi
    12-11-2003
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    54
    Mesajlar
    12,236
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    11

    valla ben manel olarak hiç yazılım atmadım cihaz kendi bulup indiriyor en sağlıklısıda bu bence

  10. #10
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    645
    Üye No
    232694

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bulentg Mesajı Göster
    şuan 06.01.04 olan yazılım yüklü

    Yazılım Güncelleme Bölümüne geldim
    Yazılım Güncelleme açık yaptım
    Mevcut sürüm 06.01.04
    Güncelleme sürümü kontrol et dedim
    Hiç bir Güncelleme sürümü bulunamadı Yok yazdı

    dediğiniz yazılım galiba 06.01.05 bu yazılımı nerden bulabiliriz manuel yükleme şansımız var mı ?
    Siz iki farklı konuya yazınca bende bilgilendirmek amacıyla burayada yazdım.

    Aşağıdaki sayfada Yazılım Güncelleştirmeleri'ne tıklayarak indirebilirsiniz. Ben de USB ile yüklemiştim.


  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    645
    Üye No
    232694

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi Picklock Mesajı Göster
    valla ben manel olarak hiç yazılım atmadım cihaz kendi bulup indiriyor en sağlıklısıda bu bence
    TV'de otomatik güncelleme açıktı 06.01.04 ten sonra bir türlü yeni sürümü bulamadı. Belki birkaç gün daha beklemek gerekiyordu. Bende manuel yükledim. Bugüne kadarda birkaç defa hep manuel yükledim. Bazı modellerde Smart TV yok ve yazılım güncellemeleri manuel yapılıyor.

    Bence doğru yapılırsaki hiçbir zorluğu yok otomatik yüklenmiş manuel yüklenmiş fark yok.

  12. #12
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mergink Mesajı Göster
    Siz iki farklı konuya yazınca bende bilgilendirmek amacıyla burayada yazdım.

    Aşağıdaki sayfada Yazılım Güncelleştirmeleri'ne tıklayarak indirebilirsiniz. Ben de USB ile yüklemiştim.

    Manuel Nasıl yüklenecek yazılımı indirdim usb bellek içine attım ama görmedi yardımcı olabilirimisin

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-07-2006
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    45
    Mesajlar
    645
    Üye No
    232694

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bulentg Mesajı Göster
    Manuel Nasıl yüklenecek yazılımı indirdim usb bellek içine attım ama görmedi yardımcı olabilirimisin
    Özel mesajınızı yanıtladım.Kolay gelsin.

    Not: Özel mesajda belirttim ama yinede burada paylaşayım. LG_DTV isimli bir klasör oluşturup yazılımı bu klasör içine kopyalın.Yazılım sorunsuzca yüklenecektir.
    Düzenleyen mergink : 07-12-2012 at 14:21

  14. #14
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mergink Mesajı Göster
    Özel mesajınızı yanıtladım.Kolay gelsin.

    Not: Özel mesajda belirttim ama yinede burada paylaşayım. LG_DTV isimli bir klasör oluşturup yazılımı bu klasör içine kopyalın.Yazılım sorunsuzca yüklenecektir.
    Tşk.ler yardımların için bende tam anlatımı buldum

    Manuel güncelleme yapmak için:

    • USB bellekte LG_DTV adında bir klasör oluşturun.
    • İndirdiğiniz Yazılım dosyasını bu klasöre kopyalayın. (Güncelleme ZIP halindeyse EPK dosyasını ZIP'ten çıkartın)
    • USB belleği TV'ye takın ve TV Software Upgrade penceresi geldiğinde Start'a basın.
    • TV, Yazılım güncelleme işlemine başlayacaktır. İşlem bitince otomatik olarak yeniden başlayacaktır

  15. #15
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    Yeni Yazılımı yükledim Yotube sorunu yine devam ediyor
    fabrika ayarlarına attım yeniden herşeyi yaptım yine yotubedeki videoları oynatmıyor

  16. #16
    Co-Administrator
    Giriş Tarihi
    16-05-2006
    Mekan
    67 Zonguldak
    Mesajlar
    25,878
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    490618

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bulentg Mesajı Göster
    Yeni Yazılımı yükledim Yotube sorunu yine devam ediyor
    fabrika ayarlarına attım yeniden herşeyi yaptım yine yotubedeki videoları oynatmıyor

    .
    Aynı TV bende de mevcut sorun yok,bence siz teknik servisle görüşün.

  17. #17
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi murat6767 Mesajı Göster
    Aynı TV bende de mevcut sorun yok,bence siz teknik servisle görüşün.
    10 kere servis geldi hiçbirşey yapamadı kendileri bile sorunun ne olduğunu bilmiyorki bana yardım etsinler
    youtubedeki videoları arama yapıyor görüyor ama oynatmıyor

    işin ilginç kısmı ülkeyi türkiye yerine arnavutluk yapınca dailymotion eklentisi çıkıyor orda deniyorum videoları sorunsuz oynatıyor

    Yeni yazılımla düzelir diye umut ediyordum ama yeni yazılımlada düzelmedi :S

  18. #18
    Co-Administrator
    Giriş Tarihi
    16-05-2006
    Mekan
    67 Zonguldak
    Mesajlar
    25,878
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    490618

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi bulentg Mesajı Göster
    10 kere servis geldi hiçbirşey yapamadı kendileri bile sorunun ne olduğunu bilmiyorki bana yardım etsinler
    youtubedeki videoları arama yapıyor görüyor ama oynatmıyor

    işin ilginç kısmı ülkeyi türkiye yerine arnavutluk yapınca dailymotion eklentisi çıkıyor orda deniyorum videoları sorunsuz oynatıyor

    Yeni yazılımla düzelir diye umut ediyordum ama yeni yazılımlada düzelmedi :S
    TV parelel ithalatmı yoksa LG Türkiyemi bakıyor?

  19. #19
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi murat6767 Mesajı Göster
    TV parelel ithalatmı yoksa LG Türkiyemi bakıyor?
    LG Türkiye Bakıyor

  20. #20
    Average Member
    Giriş Tarihi
    21-10-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    395
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    35109

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi mergink Mesajı Göster
    Bu konu farklı forumlarda da işleniyor. Fakat çözüm bulunmuş değil. LW5500 için olduğu gibi farklı modellerde de benzer bir durum söz konusu. LW5500 için 06.01.05 yazılımıyla sorun bir nebze olsun düzeldi. Fakat yine her videoyu açmıyor.

    Plex ile bağlanıp o şekilde seyretmenizi tavsiye ederim. Nereyse sorunsuz diyebilirim. Kendi hesabınızada giriş yapabiliyorsunuz.
    Dostum Mesala sende youtubede açılan vede açılmayan bir videonun ismini söylermisin bende kendi tv'de dediğin videoları deneyim bakalım ikimizdede aynı video çalışıyor ve çalışmıyor mu durumu anlamış oluruz

  21. Merih Banner Alt
3 sayfadan, 1. sayfa 123 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı