openmips yayını durdurma ve devam ettirme düzgün çalışıyor mu?
sandisk flash diskim var.yazma hızı 5-6 mb civarı yeterli olur mu?
1.5mb yi geçen yayın yok bildiğim kadarıyla
14/11/2012 tarihine ait güncellemeyi içermektedir.
Yazılımı alttan indirebilirsiniz.
Düzenleyen tekkıran : 15-11-2012 at 02:31
openmips yayını durdurma ve devam ettirme düzgün çalışıyor mu?
sandisk flash diskim var.yazma hızı 5-6 mb civarı yeterli olur mu?
1.5mb yi geçen yayın yok bildiğim kadarıyla
16/11/2012
Update
Yazılımı alttan indirebilirsiniz:
Time shifting i ben de calistiramadim...
23/11/2012
Update
Time shifting çalışıyor ancak sorunlu. Bu da muhtemelen zayıf CPU ve RAM dan kaynaklanıyor...
24/11/2012
Update
Openmips e alıştım aslında. Günlük güncellendiğinden kaynaklanıyor sanırım. TimeShifting konusunu uyduyu tv den izlerken bile faal kullanmıyordum. Eksikliğini çok hissetmiyorum anlayacağın. Aslında biraz bunda alıştıktan sonra belki daha güçlü bir CPU ve RAM i olan Quad a geçebilirim.
25/11/2012
26/11/2012
Düzenleyen tekkıran : 27-11-2012 at 15:25
Son güncellemeyi (28.11.2012 ) indirmeyin cihaz önyüklemede takılıp kalıyor.
Düzenleyen turnasuyu : 28-11-2012 at 23:41
Son guncellemede makina uctu...
29/11/2012
Openmips sapitmaya basladi. Agustos yaziliminda HDD yi sorunsuz mount edebiliyordum ve bu ayar sorunsuz kaliyordu, son yazilimda yine mount problemi olmaya basladi. Ayrica 1 hafta once HD kanaldan kaydettigim kaydi tam oynatamamaya basladi. Saniyeler dakikalar atliyor oynatirken. Agustos yaziliminda dil secenegini degistiremiyordum simdi bu son yazilimla f3 tusuyla kolayca degistirebiliyorum. Yazilim ileri mi gidiyor geri mi gidiyor anlamadim ki...
Openpli tabanlı yazılımların hepsinde problem var bu aralar ben italysat kullanıyorum son güncellemeyle svn versiyonu 74 e çıktı ama ne ip tv ler çalışıyor şuan ne de mp4 formatlı videoları oynatabiliyorum. Eski yazılımlara dönmek lazım tekrardan...