çankayada bit pazarında secsat uydu vardır ismi şenol gayet bilinçli bir uyducu ve tamircidir tavsiye ederim
sa arkadaşlar dm 800 se hdmi çıkışı arızalandı(yada lehimleri çıktı) yaptırabileceğim sağlam bir yer var mı tşk
çankayada bit pazarında secsat uydu vardır ismi şenol gayet bilinçli bir uyducu ve tamircidir tavsiye ederim
[QUOTE=cocobilo;8238364][COLOR="#FF0000"]sa arkadaşlar dm 800 se hdmi çıkışı arızalandı(yada lehimleri çıktı) yaptırabileceğim sağlam bir yer var mı tşkr[/
Bende size Harkan arkadaşın söylediği Secsat uydu Şenol beyi tavsiye ederim. Bu konuda kendisi bu işin Çankaya da tek uzmanıdır.....
Dostum cihaz ne durumda ?
benim elimdede se var sim 2,01 klon sorun şu,
cihazı tamamen kapatıp tekrar açtığımda bazen açılmıyor arkadan on off yapıyorum yine aynı
sorun ne olabilir,yazılımla ilgili değil eminim bir sürü denedim.
tel.konuştum hayırlısıyla izmir'e cihazı şenol ustaya gönderiyorum,başka adaptör ile denedim sonuç aynı.Bakalım sorunu neymiş.Umarım sorunsuz olur.
Şenol usta bakalım bizim cihaz nasıl olacak.
Şenol ustayı her türlü cihaz tamiri için tavsiye ederim. Benim cihazı çok ucuza ve süratle tamir etti, teşekkürler
Beyler clon dm800se var bugün eve geldiğimde açılmadığını gördüm önündeki oled ekranda bazen dreambox logosu geliyor bazen gelmiyor ??? içindeki fanda çalışmıyor !! ? içindeki image sağlam yani cihaz ekranı hiç açımıyor sadece cihazın içindeki kırmızı ışık yanıyor ??
bende çankayada süleyman çelebiye vu+duo gönderdim pazarlığınıda yaptım içine parasınıda koydum malesef ne cihaz geldı nede param acaba izmir çankayada bu süleyman ustayı tanıyan varmı nasıl alacağız paramızı veya cihazımızı saygılar
Konu amacına ulaşmış arkadaşın cihazı onarılmış bundan sonraki sorunlar için özelden devam ediniz..