Arkadaşlar merhaba ben yeni uydu cihazı almayı düşünüyorum formda biraz baktım ama karar veremedim
sizden şu iki cihazdan hangisini almalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim almayı düşündüğüm cihazlar
vu solo ve gigablue hd 800 solo bu cihazlardan hangisini almalıyım.sizlerden bu konuda görüşlerinizi bekliyorum saygılar.
Düzenleyen ist.cey : 12-11-2012 at 10:11
yukardaki karşılaştırmada görüntü kalitesi ve fiyat konularında fark var
tabiki bazı kampayalar var hediye verdikleri araştırman lazım
Düzenleyen ist.cey : 12-11-2012 at 10:12
Benim bu istediğim bu iki cihazın sd ve hd görünteleri arasında fark nedir şimdi kimi vu solo iyi görüntü var demiş diğeride gigablue hd 800 solo iyi demiş şimdi benim biraz bakındım araştırdım özellik le hemen hemen aynı vu solo da 2 adet modül girişi var diğerinde 1 adet var
soloda oaut çıkışı yok diğerinde var.artıları ve eksileri hemen hemen aynı benim sadece görüntü konusu nasıl diye sordum yoksa biri 450tl diğeri 650 tl eğer gigablue görüntüsü iyi ise onu alrım niye daha fazla ödeyim.
Düzenleyen alabula : 12-11-2012 at 13:51
vu+ tavsiye ederim
tabiki vu+duo :)
duo biraz eskide kalmış gibi görünüyor. yeni duo dersen o başka ama onunda ne zaman geleceği belliş değil fiyat belli değil tam bir muamma
Düzenleyen carisma71 : 12-11-2012 at 21:52
arkadaşım gigabluenin bütün ürünleri hem daha hesaplıdır hemde uygun fiata hd enigma2 görüntüde çok güzeldir ama en iyisi imkanın varsa cihazları görerek kıyaslayarak alman
Kendiniz görmeden asla almayınız bana iyi gelen sana kötü gelir.
Mesela E2 görüntüsü bana göre rezildir.
Kime göre neye göre rezil. ? sendeki cihaz nedir neye göre kıyaslıyorsun. Bütün enigma 2 li cihazların aynı olmadığını ben kendi gözümlede gördüm. Quad ı görmedim ama gigablue se de 10 numara görüntü var.
Okuma konusunda ciddi sıkıntılarınız mı var? Bana göre dedim Türkçe yazdım. Bana göre rezil, senin gibi düşünmek zorunda değilim.
Ben bütün uydu cihazlarını inceledim, izmir bit pazarına git bütün cihazlar var orada ben beğenmedim beğenmek zorundamıyım, çıkarın mı var avantan mı E2 li cihazları sen mi yaptın.
Buda ilginç bir insan tipi Allahım sabır, ben sen değilim, sen ben değilsin nedir bu kendinden olmayanı dışlamak, psikiyatra görününüz.
Düzenleyen Mate35 : 13-11-2012 at 14:10
Gigablue biraz ağır basıyor, bu üçü arasında.
Banada gigablue ue daha uygun gibi geliyor
Doğru karar vermişsiniz. Pişman olmazsınız.
Gigablue hd 800 solo kullanıyorum, görüntü konusunda oldukça memnunum özellikle hd kalitesi zaten tartışılmaz sd lerde iyi kalitedeler tavsiye ederim.
Arkadaşalar bana bu konuda yardımcı oldğunuz için hepinize teşekkür ederim .gigablue hd800 solo ve vu solo görüntülerini inceledim
bana ikisi arasında pek bi fark gelmedi.yalnız kullanım açısından bana gigablue biraz tuhaf geldi ben daha önce dm500 kullandığım için vu solo kullanımı dm500 benzediği için biraz daha iyi geldi ve onun için vu solo almayı tercih ettim..
hayırlı olsun taş gibi çihaz almısın