open pli kur arkadasim hepsini denedim ama en iyi en hizli open pli bence
slm.. bire cok kez sorulmus anacak en yeni yayinlanan imajlardan ahangiisni tavsiye edersinzi!!
Ben blakhole kurdum.. genelde bu oanrilmis .. ancak diger imajlarai kulllananlardan da bri tavsiye alirsak iyi olur.. SD HD yayin kalitesi , ıp tv ozellikleri CCcam performasi benşim icin onemli kriterler..
tskler
blackhole
vti
openAAF
vb..
open pli kur arkadasim hepsini denedim ama en iyi en hizli open pli bence
black hole 1.7.8 stabil ve hızlı tavsiye ederim
open aaf yedegim pli im idr? deneyip izlenimle3rimpaylasrim szilerle..
Görüntü kalitesi olarak OpenPLİ yazılımlarını tek geçerim. Vti, BH, AAF, ...hepsi hava-civa kalır, Openpli nin yanında...:ok:
formda 2808 tarihli backup var bu versiyonun bugunde betasi rfelaase olmus bunun backupli son verisyonu nedir!!
bu konu cok tartışıldı herkes begendigi imajı kuruyor sonucta her imaj stabil calışır
Ben halen bh diyorum
Ama eskiden tarsilmis olabilir ama yeni guncellemelerle imajlar kendilerini glistiryor diye dunuyorum.. Hiz olarak ,goruntu kalitesi olarak vb perfomans iyilestirmeleri yapiyorlardir . Elbette zevkler ayri ama tecrubelered onemlidir bence. Dun bir bugun iki bh kurmustum . Bugun pli kurdum benim gordugum en barzi fark cok kolay update yapabiliyor olmasi gibime geldi.. Bired ekranda stopped yazisi var onu nasil kaldiririm :)
kardeş kayacan'ın vti imajını dene ben kullanıyorum çok memnunum
VIX 3.0 denemeden karar vermeyin derim :)
Cam gibi mubarek
biraz vti kurcalayim bir sonraki image vix olur :-)
cıkan her imajı kurdum bu vakte kadar kendimce begendigim imajları kullanırım genelde onlarda ya vti ya pli ama cıkan her imajı denerim kurulum icin tecrube ederim ve genelde backup kullanmam kendi yükledigim imajlardan backup alır deyiştirerek kullanırım
bende yeni bir kullanıcıyım..hemen hemen tüm imageleri kullandım.bence en iyi image OPENPLİ:ok:
suan bende ip tv ve ses duzenlemesi iyi oldugu icin pli kurdum ancak aklim vti da kaldi sanki goruntu daha iyi gibiydi vakti bulunca bu ikisi icin yeniden bri karsilastirma yapacagim
Open pli çok iyi