Abi emegine saglik bu btkccam nedir ne ise yarar acaba benim kafam basmadi konulari okudum ama kisa ve öz özetlermisiniz tsk
VTi- 4.2.4 HBBTV Btkcams Vu+DuO Back-up 11.11.2012, Memorist
Açılış değişti Radio Logo değişmedi
-------Tuner A--------
E2 Kanal Setting 42E_39_28.2_23.5_19.2E_16E_13E_9E_7E_4.8E- 5 Kasim 2012 @galaxy2002
Zaman dilimi : (GMT+02:00) Athens,Istanbul,Minsk
-----Ses/Görüntü:------
HDMI.
1080i.
multi.
Pillarbox.
Letterbox
Diğer şeyler standart.
---------Vti Cam Merkezi Mavi Tuş Cams Installed-----------
Cccam 2.2.1
Oscam1.20-Cccam 2.3.0 Aktif
Btkcam-080
Btkcam.cfg usr/kÄ—ys altı Chmod 755
Cccam cfg Etc altına gönderin Chmod 755
---------Skinler: Arayüz eklenenler.----------
HD Glass16 ver. 6.87
Türksat2A3A - EutelsatW7 Picon yüklendi
Set as stratup service TRTHD
Abi emegine saglik bu btkccam nedir ne ise yarar acaba benim kafam basmadi konulari okudum ama kisa ve öz özetlermisiniz tsk
Ücretsiz card share yazılımıdır :wave:
malesef ben kuramadim openaff backup nuzu kurmustum onunla izliyordum bunu ne yaptimsa kuramadim
:wave:memorist dostum eline sağlık !:bravo:
Memorist usta elıne sağlıık.
paylaşımın için teşekkürler memorist üstad:ok:
ustadım eline koluna sağlık .....
ellerine saglik abi tesekurler
hocam eline sağlık güzel olmuşda kanal geçişlerinde poroblem var mesela hotbiri seyrederken direk turksata geçmiyor düz cihazlar gibi olmuş buna bir çare bulun buketler arası uydular arası direk geçmiyor seyrettiğin uyduda kalıyor
eline sağlık..
Ellerine sağlık,ben backup çıkarmıyorsun diye şikayetci idim.Şimdi flasha kurduğum tek image kullanıyorum yani meboottan vazgeçtimÇoğu imagelerde ftp ile bağlanamama problemi yaşadığım için open pli kullanmaya başladım.Hem d.smart modülde problem olmuyor hemde NstreamVod open plide daha iyi çalışıyor.
Dün tekrar meboota bir kaç image yükledim ama sağlıklı çalışmayınca yine open pli ye döndüm.Sende inadıma peşpeşe backupları sıralamaya başladın.:smiles10::ok: