çok teşekkürler resim paylaştığınız için
Digiturk yeni Plus IQ cihazını test etmeye başladı.
İlk izlenimlerime göre cihaz gayet başarılı. Cihazın dış tasarımı, menülerin dizaynı, görüntü kitesi SD ve süper. Test amaçlı duğu için ufak bazı eksiklikler mevcut. Bunlarda zamanla yazılımla düzelecektir.
çok teşekkürler resim paylaştığınız için
Rica ederim. Cihaz aslında resimle değil broşürle tanıtılacak bi cihaz.
umarım yakında menülerin ve kumandanında resmini paylaşırsınız. Banada önümüzdeki hafta kurulum için geleceklermiş sabırsızlıkla bekliyorum
bu cihaz yakında banada gelicek test amaçlı esas merak ettiğim ott hbbtv var mı
site Türkçe olmuş
dıs tasarım anlamında dtnin en guzel gorunumlu cihazı kesinlikle pace dt plus cihazı bence. teknik ozellik olarak aynı seyleri soyleyemiyorum tabi o cihaz hakkında o da ayrı
cihaz bugun geldi bana gayet güzel dış tasarım hoşuma gitti hdd ve kart girişi sağ ve sola takılıyor görünüt sd ve hd gayet güzel..
IQ özelliğide muhtemelen vardır ve önemli olan cihazın ses yapıp yapmaması ve sabitdisk hatası vericekmi insanlar sakin odalarında sesden ve sabitdisk hatalarından çok muzdarip oldu bide tuner kısmı arkadan mı takılı yine
Üstünde ki çıkıntı mı ayrı bir kutu mu ? HDD yuvası herhalde ?
Kutu tam resmi budur arkadaşlar...
Sagemcom Model DT-HY6100 Özellikler
Digital TV recorder (embedded or removable 2.5" HDD)
High Definition
Transmission standards: DVB-S/S2 / DVB-T/T2 MPEG2 / MPEG4 (H.264)
Front-end: 2 DVB-S/S2 tuners / 1 DVB-T/T2 tuner (2nd tuner optional) / 1 Ethernet 10/100 BT
HDD capacity: up tp 300 GB
Operating System: Linux
Smart card reader
Digital audio output (S/PDIF)
Hi-Fi output (RCA L/R)
1 USB 2.0 port (2nd port optional)
1 HDMI output
2 SCART
Not:Üstündeki kutu HDD dışarıya çıkartabiliyoruz.Yan taraftaki bölmeden tekrar kutunun içine monte edilebiliyor.Bir nevi bi kutudan başka bir kutuya hdd takabiliyoruz.
Düzenleyen xxpp : 11-11-2012 at 15:24
eski digitürk plus üyelerine bir kıyak geçerler herhalde...zamanında digitürk plus cihazını yaklaşık 1000 TL fiyatlarla aldık ...Digitürk Plus IQ cihazıyla değişim kampanyası bekliyoruz..
Düzenleyen ati39 : 11-11-2012 at 10:24
Menulerin ekran goruntusu var mi?
Sn.GöNeN_li bu kutunun hdd kapasitesi 500 gb. yanlışlık yok ,bize kayıt için ayrılmış kısım 300 gb.karıştırmayın lütfen.Diğer 200 gb. vod ve diğer uygulamalar için bloke durumdadır.
Bu arada bu cihazdan banada verdiler :Ç Bence pace ve altec pvr'dan kat be kat daha iyi ve hızlı.
verdiler diyosunuz çok mu zor bu cihazın resimlerini menüsünü paylaşmak
teknik servis bana da bağlayacaktı ama hala ses seda yok...
Cep telefonuyla zor da olsa resim aldım. Daha sonra yine eklerim.