arkadaş makinanın modül kısmını iptal edeceksin ondan sonrada 12.01.a5 yazılımı kullanacaksın makina tv tamircisi yapar
makinanın modül iptal şekli goldmaster bölümünde var selamlar
sunny 12.03.a5 1030dcı sky sirius husler için yazılım bulamadık. Eklenebilir mi arkadaşlar
arkadaş makinanın modül kısmını iptal edeceksin ondan sonrada 12.01.a5 yazılımı kullanacaksın makina tv tamircisi yapar
makinanın modül iptal şekli goldmaster bölümünde var selamlar
Düzenleyen kaankar : 10-11-2012 at 08:23
Arkadaşlar cım 12.03.A5 sky modül yerleşik cihazlar için yazılım çıkmamıştır
bu cihazlar için sky modül iptal edilerek 12.01.A5 yazılımı yüklememiz gerekiyor fakat sky modül iptali için forumlarda anlatımlar var ama bu anlatımlar yabancı dilden türkçeye çevrilmiş olduğu için biraz lisan bozuklugu oldugundan tam olarak ne demek istendiği anlaşılmıyor
Ben bu gün aynı cihaza önce 12.01.A5 yazılımını yükledim doğal olarak no av haatsı verdi daha sonra ekteki resimlerdeki tel köprüleme işlemini uygulayarak yerleşik modülü takmadan cihazı çalıştırdım tüm kanalları ve sirius emu ile açılan kanalları sorunsuz açtı ve cihazı müşteriye tel köprüleri sökmeden teslim ettim .
bukadar kaplo takmaya gerek yok şase üzerinde takılmadık direnç yerleri kısa devre ed tamamdır r 380 den r 390 kadar işlem tamamdır
1. MESAJDAN YAZILIMI İNDİRİP TALİMATLARA GÖRE YÜKLEYEBİLİRSİNİZ,, HW NA DİKKAT ET, RARDAKİ EN ÜSTDEKİ 12.03.A5 HW Lİ YAZILIM
teşekkürler arkadaşlar.
verdiğiniz linkdeki yazılım ile sirius açmamaktadır. Modül iptali ile 12.01.a5 yazılımına dönüştürerek açılmıştır. Herkesin bilgisine.(ince64 arkadaşa da teşekkürler.)
emü kilitini açık yaptınmı
evet yaptım.
Düzenleyen KAYAKAYA161 : 14-11-2012 at 16:33
teşekkürler arkadaş...............
at-9030 cız var atabılır mıyım versıon s/w :v01.00.03 h/w:v1a.01.a5 loader:v1.0.2 c.a:2.7.8 bunu nasıl yazılım yuklerım ve sky dakı gıbımı yapacam ??? SAYGILAR
3. veya 4. mesajda anlatıldığıu gibi 1030 sky modelleri için modül iptal edilip 12.01.05 yazılımına dönüştürerek h****er açılmaktadır.
kuru kafa atılarak bu linklerdeki uygun olan yazılımları kullanarak.
Düzenleyen KAYAKAYA161 : 17-11-2012 at 20:18