Hazar TV de yayınlayabilir, salıya kadar kesinleşir , yayınlayıp yayınlamayacağı.
14 Kasim Danimarka ile Hazırlık maçı oynacagiz.
ATV Türkiye / HD
Al Jazzeera Sport +2
TV2 Danimarka / HD
Düzenleyen Erdeen : 10-11-2012 at 14:38
Hazar TV de yayınlayabilir, salıya kadar kesinleşir , yayınlayıp yayınlamayacağı.
ATV yaynlayacak
Milli Takımımız bugüne kadar 499 maç oynarken 500.maçını Danimarka ile yapıp bunu kutlayacak. 14 Kasım 2012 Çarşamba akşamı saat 21:00′da başlayacak ve atv’den canlı olarak yayınlanacak maç İstanbul Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadında oynanacak.
Türkiye Milli takımımız Danimarka ile şidiye kadar 5′i özel, 3′ü resmi olmak üzere 8 kez karşı karşıya geldi. Oynanan bu maçlarda malesef Danimarkanın üstünlüğü var. Türkiye 1, Danimarka ise 3 galibiyet alırken, 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı.
Türkiye Danimarka Maçı Ne Zaman : 14 Kasım 2012 Çarşamba
Türkiye Danimarka Maçı hangi statta: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
Türkiye Danimarka Maçı Hangi Kanalda : Atv canlı yayın
Türkiye Danimarka Maçı Saat Kaçta : 21:00
Düzenleyen ist.cey : 09-11-2012 at 15:36
bu bir hazırlık maçı...
bu maçın istanbul'da oynanmasına ben kesinlikle karşıyım.bu ülke sadece İstanbul-Ankara-İzmir...vs gibi illerimizden ibaret değil.zaten resmi maçlarımızı yeterince İstanbul ağırlıklı olarak oynuyoruz.bari hazırlık maçlarımızı anadolunun diğer illerini de yayarak oradaki sporseverler de düşünülmesi gerekir...ama nerdeeee! :smiles20: :write: :wc:
trabon vyea kayseri de oynansa iyi olurdu
sana sonuna kadar hak veriyorum. hadi büyük takımlarla resmi maçları atmosfer ve seyirci baskısı bakımından istanbuldaki büyük statlarda oynatılması doğalda neden küçük takımlarla olan maçlarda istanbul'da oynatılıyor anlamış değilim mesela en son estonya maçı... bakalım andorra maçı nerede oynatılacak?
ATV yayinciligina notum 0. Bu nasil rezill****r. mac biter bitmez reklame girdiler, Danimarka televizyon ise mactan sonra yarim saat yayini hic kesmeden devam ettiler, bizimkiler hale yayina girecekler...
Bizde reklamhepsi seviyor.Milli duygu his önemi yok zaten :)En iyisi yine TRT galiba.
Hakan Şükür Türk Futbol tarihine geçmiş bir efsane olabilir gelmiş geçmiş golcüler arasında en iyiler arasına da girmiş olabilir ama Milletvekilisin kardeşim sen şuan bırak istediğin programa çık ama milletin vekili olarak hem maaş alıp hemde heryerde programa çıkman hiç yakışı kalır birşey değil ben rahatsızım bence milletvekilliği bıraksın Kral Hakan Şükür olarak devam etsin .