Umarız japonlar kore istilasını azda olsa önler :)
Evet Arkadaşlar daha önceden de bilindiği üzere sharp markasını Enkay grup getiriyordu bu senenin ortalarında Digicom japon Sharp'ı kendi bünyesine kattı ve Digicom Bu gün itibariyle Saharp distribitörlüğünde ürün satışına başladı Şu an satışa çıkan modelleri ise aşağıda listeledim
SHARP LC80LE645E 203 EKRAN LED TV
80” (203cm) AQUOS Full-HD TV with FULL-LED Backlight Technology, 100 Hz
• LED Backlight • Full HD (1920x1080) • Mega Contrast • 100 Hz • HD Tuner (DVB-T/C/S2) • WiFi • AQUOS NET+ • Time
Shift + Function • DLNA Media Player (Foto,Video, Music) • HDMI Inputs • USB Media Player (Photo, Music and DiVX HD) •
CI+ Interface • Eco Features
SHARP LC70LE836S 178 EKRAN LED TV
70" (178cm) AQUOS QUATTRON 3D Full-HD TV • HD Tuner (DVB-T2/S2/C)
• MPEG4 • Full-LED • Mega Contrast • RGBY Panel • 200 Scanning Backlight • 3D Ready • 2D/3D Convertion • USB
Timeshift • 3xUSB • HDMI Inputs • Free Browser • Net TV with Widget • YouTube • DLNA • A+ Energy Efficiency • WiFi • CI+
Interface, 2 adet 3D Gözlük
SHARP LC60LE740E 152 EKRAN LED TV
60” (152cm) AQUOS 3D TV with LED Backlight Technology, 3D and 100 Hz
• LED Backlight • Full HD (1920x1080) • Mega Contrast • 100 Hz • HD Tuner (DVB-T/C/S2) • WiFi • AQUOS NET+ • Time
Shift + Function • DLNA Media Player (Foto,Video, Music) • HDMI Inputs • USB Media Player (Photo, Music and DiVX HD) •
CI+ Interface, 2 adet 3D Gözlük
SHARP LC52LE830E 132 EKRAN LED TV
52” (132cm) AQUOS 3D QUATTRON TV with LED Backlight Technology, 3D and 200 Scanning Backlight
• LED Backlight • Full HD (1920x1080) • RGBY X-GEN Panel with UV²A Technology • Mega Contrast • 200 Scanning
Backlight • HD Tuner (DVB-T/C/S2) • WiFi • AQUOS NET+ • 8GB Time Shift Function • DLNA Media Player (Foto,Video,
Music) • 4 HDMI Inputs • USB Media Player (Photo, Music and DiVX HD) • CI+Interface • Eco Features, 2 adet 3D Gözlük
SHARP LC52LE831S 132 EKRAN LED TV
52” (132cm) AQUOS 3D QUATTRON TV with LED Backlight Technology, 3D and 200 Scanning Backlight
• LED Backlight • Full HD (1920x1080) • RGBY X-GEN Panel with UV²A Technology • Mega Contrast • 200 Scanning
Backlight • HD Tuner (DVB-T/T2/C) • WiFi • AQUOS NET+ • 8GB Time Shift Function • DLNA Media Player (Foto,Video,
Music) • 4 HDMI Inputs • USB Media Player (Photo, Music and DiVX HD) • CI+ Interface • Eco Features, 2 adet 3D Gözlük
SHARP LC46LE831S 117 EKRAN LED TV
46” (117cm) AQUOS 3D QUATTRON TV with LED Backlight Technology, 3D and 200 Scanning Backlight
Backlight • HD Tuner (DVB-T/T2/C) • WiFi • AQUOS NET+ • 8GB Time Shift Function • DLNA Media Player (Foto,Video,
Music) • 4 HDMI Inputs • USB Media Player (Photo, Music and DiVX HD) • CI+ Interface • Eco Features, 2 adet 3D Gözlük
SHARP LC46LE732E 117 EKRAN LED TV
46” (117cm) AQUOS 3D TV with LED Backlight Technology, 3D and 100 Hz
• LED Backlight • Full HD (1920x1080) • Mega Contrast • 100 Hz • HD Tuner (DVB-T/S2/C) • WiFi ready • You Tube • 8GB
Time Shift Function • DLNA Media Player (Foto,Video, Music) • 4 HDMI Inputs • USB Media Player (Photo, Music and DiVX
HD) • CI+ Interface, 2 adet 3D Gözlük
SHARP LC46LE730EV 117 EKRAN LED TV
46” (117cm) AQUOS 3D TV with LED Backlight Technology, 3D and 100 Hz
• LED Backlight • Full HD (1920x1080) • Mega Contrast • 100 Hz • HD Tuner (DVB-T/C) • WiFi ready • You Tube • 8GB
Time Shift Function • DLNA Media Player (Foto,Video, Music) • 4 HDMI Inputs • USB Media Player (Photo, Music and DiVX
HD) • CI+ Interface, 2 adet 3D Gözlük
SHARP LC40LE831S 102 EKRAN LED TV
40” (102cm) AQUOS 3D QUATTRON TV with LED Backlight Technology, 3D and 200 Scanning Backlight
Umarız japonlar kore istilasını azda olsa önler :)
Fiyatlar ne kadar acaba?
Bu 70" ve 80"ler Avrupa'da ve Enkay'da daha önce satılan seriler mi, yoksa yeni nesil mi? Elite serilerin ve 90"lik moellerin de gelme ihtimali var mı?
Fiyatları buraya yazmayı pek tasnif etmiyorum ama şu kadarını söyleyebilirim epey iddalı rakamlar mevcut mesela paralel ithalat yapan malum firmalardan daha ucuza digicom distribitörlüğünde satılacak kesinlikle sıfır komisyon ile 12 ay vade imkanı ücretsiz servis hizmeti ki digicomun servisleri Türkiyenin en eski en köklü firmalarıdır . Bu konuda da artık sharp çok ama çok iddalı olacak ülkemizde birde kaliteli işçiliği ve iyi görüntüyü özledik açıkcası samsung ve lg den sonra ...
İlgilendiğiniz modeller için pm den fiyat bilgiside geçebilirim.
Active 3D panel yerine pasif 3D kullansa bence daha çok tercih sebebi olacaktır...
Düzenleyen ahmeta : 09-11-2012 at 18:41
............
Düzenleyen kamaxx : 11-12-2012 at 09:31
Sharp'ların Avrupa'da satılan modellerini, dolayısıyla Enkay'ın sattığı modelleri Albani Usta pek tavsiye etmiyordu. Bunlar aynı seriler mi acaba?
Sevgili kamaxx Ben eski digicom çalışanlardanım burda eskilerden bir çok arkadaş beni iyi tanır lg bizde iken lg nin bize attığı kazığı hala unutamadım bir çok arkadaşım işsiz kalmıştı ve çok zor günler yaşamıştık o dönemler dün gibi aklımda ama adalet yerini buldu ama bizim için sadece ohhh iyi olmuş diyebileceğimiz bir şey oldu bu neticede bizim cebimize giren çıkan bir şey olmadı ... neyse bunlar eski defterler :) digicom enkay gibi bir firma değil çok daha rekabetci ve daha geniş bir ağa sahip bir marka bu yazımı unutmayın Sharp önümüzdeki senenin sonlarına doğru satışları patlama yapacak bir marka olacak milete kore mallarından çin mallarında olduğu gibi öööö geldi ... belliki japonlar içinde aynı şey geçerli ki hükümet bile bu panel işine ciddi önem veriyor 1-2 seneye kalmaz japon ürünleri tekrar dünya piyasasında hak ettiği yerini bulur .
bir Müşterim Şirketin toplantı odası için 80" almış, geçen hafta ziyaret ettiğimizde Laptopa bağlayıp sunum yaptık....Bana söylediğine göre fiatı 19000 TL imiş....ama pazarlıkla daha uygun fiata almış...
TV olarak izlemedim...ama TV'yi gördüğümde zaten şaşkına uğradım...bu kadar büyük bir TV ilk defa gördüm....
Sony ve Toshiba'nın 84"lik modellerine göre cazip fiyatla gelirse tercih edilir tabii ki. Sharp oldukça sağlam bir marka. Evde 1987 yıllarından kalma GF-800 müzik seti var hala sapasağlam.
Şu an en uygun fiyata alıncak 80 inch ürün sharp ...
Değerli Arkadaşlar
Dün gittiğim bir Enplus mağazasında, Sharp Distribütörlüğünü bırakıp bırakmadıklarını sordum, aldığım cevap kesinlikle böyle bir şeyin olmadığı, hatta yeni modellerin de yolda olduğu yönündeydi. Dolaysıyla bu distribütör değişikliği bilgisi nerden çıktı anlamakta güçlük çekiyorum
Düzenleyen pocoloco : 14-11-2012 at 09:32
Sharpın Türkiyedeki tek distribütörü Enkay olarak gözüküyor. Digicom sanki paralel ithalat gibi duruyor. Digicom panel işinde epeydir ortalarda görünmüyordu. Muhtemelen bu durum atalete neden olacaktır. Enkay, Sharp konusunda oldukça tecrübe sahibi oldu. Bu önemli bir faktör.
Yukarıda bir arkadaş zamanında 65" modelinin 35bin tl ye satıldığından bahsetmiş. O paneli sadece 65" diye tanımlamak haksızlık olur. Avrupaya gelmez denilen elite serilerden bir tanesidir o model. XS1 dediğiniz zaman panel dünyasında akan sular durur. XS1 ve HD1 gibi elite panellere sahip sharp televizyonları Enkay ile birlikte Türkiye ye giriş yaptı. 2013 ilk çeyreğine de 90 inch ler Enkay tarafından piyasaya sunulacak.
Düzenleyen MrEng : 17-11-2012 at 00:53
.........
Düzenleyen kamaxx : 11-12-2012 at 09:32