Merih Banner  

7 sayfadan, 1. sayfa 1234567 SonSon
Gösterilen Mesajlar: 137 mesajdan 1 ile 20 arası

Konu: Sunny Kaon Sirius Uydusu H****er ok yazılımları

  1. #1
    Adviser
    Giriş Tarihi
    07-07-2004
    Mekan
    04 Ağrı
    Mesajlar
    7,322
    Üye No
    19272

    Sunny Kaon Sirius Uydusu H****er ok yazılımları



    Türkçe Kaon Classico Menü Yazılımları Biss Ok Sirus Ok *** menüsüne ulaşmak için sarı menütuşuna basmanız yeterli olacaktır
    Ekli Dosyalar Ekli Dosyalar
    Düzenleyen cetindeniz : 05-12-2012 at 16:24

  2. #2
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    16-01-2011
    Mekan
    26 Eskişehir
    Mesajlar
    8
    Kan Grubu
    0 Rh ( - )
    Üye No
    553021

    s a
    arkadaşım bu clasico yazılımını attığımda kanal listeleri göstermiyor cihazım stream sunyy kaon hw si .12.01.a5 bm 8300 cı

  3. #3
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-09-2004
    Mekan
    31 Hatay
    Yaş
    61
    Mesajlar
    980
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    32547

    Elinize sağlık Sn hocam...

    Saygılar.

  4. #4
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    21-09-2004
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    58
    Mesajlar
    1,678
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    29689

    Hangi Loader ile atacağız.bilgi verebilirmisiniz.

  5. #5
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-09-2004
    Mekan
    31 Hatay
    Yaş
    61
    Mesajlar
    980
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    32547

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi halilyil Mesajı Göster
    Hangi Loader ile atacağız.bilgi verebilirmisiniz.
    KUP 230 ile.. mutlaka sizde arşivde vardır.

    kolay gelsin.
    Düzenleyen 258-tan : 08-11-2012 at 19:46

  6. #6
    Member
    Giriş Tarihi
    23-09-2007
    Mekan
    06 Ankara
    Mesajlar
    87
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    384187

    slm.12.01.a5 yazılımını attım.sirüs tamamda.çok kötü bir menü.uydudan uyduya gecişde kanalları bulmuyor.tekrar acıp kapatınca cıhazı düzeliyor.bu yazılım çok kötü...bu özeliğe sahip başka sunny yazılımı olabilirmi.
    her şey için çok saolun...

  7. #7
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    08-11-2012
    Mekan
    34 İstanbul
    Yaş
    51
    Mesajlar
    1
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    585886

    s.a
    sunny at 9070 cı serısı ıcın yazılım
    Düzenleyen suat ergun : 26-11-2012 at 22:47

  8. #8
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-09-2004
    Mekan
    31 Hatay
    Yaş
    61
    Mesajlar
    980
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    32547

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi viva3 Mesajı Göster
    slm.12.01.a5 yazılımını attım.sirüs tamamda.çok kötü bir menü.uydudan uyduya gecişde kanalları bulmuyor.tekrar acıp kapatınca cıhazı düzeliyor.bu yazılım çok kötü...bu özeliğe sahip başka sunny yazılımı olabilirmi.
    her şey için çok saolun...
    Kaon tabanlı yazılımlar, ve son derece şık duruyor.yani gayet güzel editlenmiş yazılımlar...uydudan uyduya geçişlere gelince bu tamamen kullandığın disecg'le alakalı diye düşünüyorum,zira disecg diğer uyduya geçişte zorlanıyor,ancak cihazı kapatıp açınca switç tetiklenip devreye giriyor ve bu çok normal..disecg'i değiştir sorun çözülecektir diye düşünüyorum.

    kolay gelsin.

  9. #9
    Member
    Giriş Tarihi
    03-12-2004
    Mekan
    Türkiye Dışı / Other Country
    Yaş
    56
    Mesajlar
    59
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    47752

    arkadaşlar forumda bulamadım cup 230 ile kuru kafayı nasıl bulup yükleyeceyik bi yardım ederseniz seviniriz teşekürler

  10. #10
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    09-12-2004
    Mekan
    20 Denizli
    Mesajlar
    2
    Üye No
    50305

    saol teşekkürler

  11. #11
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    02-09-2004
    Mekan
    31 Hatay
    Yaş
    61
    Mesajlar
    980
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    32547

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi agurler Mesajı Göster
    arkadaşlar forumda bulamadım cup 230 ile kuru kafayı nasıl bulup yükleyeceyik bi yardım ederseniz seviniriz teşekürler

  12. #12
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    27-01-2007
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    64
    Mesajlar
    3,020
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    313210

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi halilyil Mesajı Göster
    Hangi Loader ile atacağız.bilgi verebilirmisiniz.
    BL129v4(kurukafa)

    yükleyici kup 230
    Düzenleyen gazikenan : 09-11-2012 at 01:58

  13. #13
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2004
    Mekan
    07 Antalya
    Yaş
    53
    Mesajlar
    884
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    1932

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi cetindeniz Mesajı Göster
    Türkçe Kaon Classico Menü Yazılımları Biss Ok Sirus Ok *** menüsüne ulaşmak için sarı menütuşuna basmanız yeterli olacaktır
    Emeğin için teşekkürler
    Yazılımı yükledikten sonra emuyu aktif etmek için
    Sistem ayarları menüsünde Kanal Emu yu Açık yapmanız gerekiyor

  14. #14
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2005
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    44
    Mesajlar
    566
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    70633

    12.01.A5 yazılımı kup 230 ile atmaya çalıştığımda fail veriyor ama başka bir yazılım 12.01.A5 atabilyorum bunun nedeni ne olabilir

  15. #15
    Senior Member
    Giriş Tarihi
    07-02-2005
    Mekan
    59 Tekirdağ
    Yaş
    44
    Mesajlar
    566
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    70633

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdinc101 Mesajı Göster
    12.01.A5 yazılımı kup 230 ile atmaya çalıştığımda fail veriyor ama başka bir yazılım 12.01.A5 atabilyorum bunun nedeni ne olabilir
    bu arada cihazım digiçağı 6010 dcı neden yazılım almadığı konusunda fikri olan varmı acaba

  16. #16
    Advanced Member
    Giriş Tarihi
    30-09-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Mesajlar
    6,771
    Kan Grubu
    B Rh ( - )
    Üye No
    31777

    Alıntı Orijinal Mesaj Sahibi erdinc101 Mesajı Göster
    12.01.A5 yazılımı kup 230 ile atmaya çalıştığımda fail veriyor ama başka bir yazılım 12.01.A5 atabilyorum bunun nedeni ne olabilir
    eğer loaderin 219 ise önce kurukafa atmayı dene.

  17. #17
    Member
    Giriş Tarihi
    24-08-2005
    Mekan
    03 Afyonkarahisar
    Mesajlar
    75
    Kan Grubu
    AB Rh ( + )
    Üye No
    127416

    Arkadaşlar 7010dcı 12.c1.a5 yazılımı yok. Yükleyebilen varmı.

  18. #18
    Starting Member
    Giriş Tarihi
    09-11-2012
    Mekan
    06 Ankara
    Yaş
    53
    Mesajlar
    4
    Kan Grubu
    0 Rh ( + )
    Üye No
    585904

    emu yazılım yüklü sunny 1030 sky receivere (12 01 a5 loader 2.2.5 ) verilen bu 7010 dcı yazılımı atsam olurmu?saygılar
    Düzenleyen bay0606 : 09-11-2012 at 13:56

  19. #19
    Member
    Giriş Tarihi
    04-08-2006
    Mekan
    01 Adana
    Yaş
    50
    Mesajlar
    76
    Kan Grubu
    A Rh ( + )
    Üye No
    246951

    sunny 9030 fta yazılımları varmı

  20. #20
    Average Member
    Giriş Tarihi
    07-10-2004
    Mekan
    35 İzmir
    Yaş
    52
    Mesajlar
    255
    Kan Grubu
    B Rh ( + )
    Üye No
    32754

    cihazınıza mutlaka önce BL219v4 kurukafa loaderi ile boot atın sonra kup 230 ile yükleme yapın yoksa fail hatası alırsınız

  21. Merih Banner Alt
7 sayfadan, 1. sayfa 1234567 SonSon

Gönderme Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuda cevap yazamazsınız
  • Eklenti yapamazsınız
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
  • BB Kodları Açık
  • Smiley'ler Açık
  • Resim Kodları Açık
  • Video Kodları Açık
  • HTML Kodları Kapalı