Dreambox için zor cihaz bulaşma diyorlar.IP tv yazmada programlamada zormuş
Öylemidir?
Merhaba saygı değer arkadaşlar, bende dreambox olmadığı için deneme imkanım olmadı. merak ettim acaba ip tv ile cccam ikisi bir arada,
dream cihaza ile korax x full hd cihaza birden kurulmazmı. sanırım kurulur? ne dersiniz aranızda deneyen arkadaş oldumu hiç?
Dreambox için zor cihaz bulaşma diyorlar.IP tv yazmada programlamada zormuş
Öylemidir?
dreambox 800 se orjinal cıhazımda her ikisinide kulanıyorum
olur diye tahmin etmiştim zaten. okey bilgilendirme için teşekkür ederim. saygılarımla aliharbiye
dreambox 800hd orjinal cihaz ile cccam+iptv 2sibirarada sorunsuz çalışıyor
ya neden bu forumda dreamboxa herkes önyargıyla yaklasıyor ben bi türlü anlayamadım gitti allah allah benim cihazım sim 2.01 ve klon ama gayet güzel cihazda bi defa tuner hatası almadım ben ya artı turkvod seyire 2 gibi eklentilerle filim izleyebiliyorsun nstreamvod yukle gir iptv yi icine izle hmde hiç donmadan izle modifiyesini yap mgcamdla ccam birlikte calıssın bulsatcomu izle vs vs bı ton daha ozellıkleri var ama herkes ön yargıyla yaklasıyo ben bunu anlamadım korkulcak bisi yok yani 1 hafta maxımum kafa yor cozer gidersin :)
Arkadaşlar ben dreambox 800hd cihaza hem cccam hemde ip tv kurdum harika çalışıyor sorun yok. sistem harika.
slm arkadaslar
Benim dreambox 800 HD se var Iptv iyi calisiyor bilginize
bende klon cihaz kullanıyorum.iptv ve cccam ve turkvod sorunsuz çalışıyor.
Düzenleyen nurettin01 : 14-11-2012 at 23:44
Arkadaslar nstreamplayere kanallari ekliyorum gostermiyor ip ler pcde calisiyor ne yapmam lazim veyahut alternatif iptv player onerileriniz nelerdir...
dm 800hd clone, ikisinide kullaniyorum donmasiz takilmasiz :)
mali durumu iyi olan varsa dreama hiç bulaşmasın alın bi vu+ bakın keyfinize bende 800hd klon kullayırum tık demedi ALLAHA şükür...
arkadaşlar meraba bu aralar forumda ip tv adresleri paylaşılıyor ücretsiz izlemeyle ilgili bu konuya çok uzağım mesela ben cepten internetle ccam izliyorum sorunsuz dm800 hd de bu ip tvleride kurup izleyebilirmiyim tşkler ?
izleyemezsiniz aldığım bilgilere göre net hızının en az 4 mbit olması gerekiyor ve 1 saatlik HD yayın ortalama 800-900 mb kota harcıyor bilginize.
anladım tşkler sanırım sınırsız internet olmalı ve hızlı olmalı yayınları donmadan almak için peki ccam gibi ip serverler varmı mesela ccam en düşük hızda bile çalışıyor yani bu şekilde çalıştırabilirmiyiz
ccam düşük ve kesintisiz bir internet hızında çalışır.
dostum cccam i cep telde izliyorum demişsin...nasıl izliyorsun açıklarmısın...
ben cep telefonunda izliyorum demedim cep. tel. der internete girerek izliyorum dedim buda şöyle oluyor
ccam in çalışması için internet bağlantı hızının 96 kpss olması yeterli buda şu demek herhangi bir tel. hattından internete girerek ccam çaıştırabilirsiniz bunun değişik metodları var mesela laptoptan cross kabloyla dreambox çalıştırma yada 3g uyumlu bir modem alarak çalıştırmak gibi
Düzenleyen uyat yu : 22-01-2013 at 23:45
tamam yanlış anlaşılma olmuş..cep tel den izliyorsun diye algıladım..çünkü s3 kullanıyorum çeşitli iptv app leri var..onlardan biriyle izliyorsun diye düşündüm...ben denedim başaramadım çünkü...