Sizin gösterdiğiniz Atlanta Smart Box -Yeni Klavyeyi nerden temin edicez. Gösterdiğiniz kumanda kutusundan çıkmadıda...
Birde bu kumandayla bizdeki kumanda arasında fark varmıdır acaba...
Yeni klavyeli kumanda eşleştirme.Lütfen fotoğrafları inceleyiniz.
İyi seyirler.
Düzenleyen *ali* : 31-03-2015 at 12:06
Sizin gösterdiğiniz Atlanta Smart Box -Yeni Klavyeyi nerden temin edicez. Gösterdiğiniz kumanda kutusundan çıkmadıda...
Birde bu kumandayla bizdeki kumanda arasında fark varmıdır acaba...
Düzenleyen Cukulata76 : 14-11-2012 at 17:44
ayrı kumadan değil o kumandanın önü normal arkası klavye önünde joytick var mouse kullanmak için .
teşekkürler
arkadaşlar benim cihazın o menüsünde "rf uzaktan kumanda eşleşiyor" diye bir menü çıkmıyorr,o ekranda bir tek bu yazı eksik...
Valla benim kutudan da Wifi adaptör çıkmadı. Bu kutuların içeriği standart değilmi. Kutuyu paketleyenmi suçlu, satanmı suçlu. Yoksa benim gibi iyice araştırmadan alanmı? Ben Linux lü cihaz alacaktım satıcının gazına geldim bunu aldım. İşin yoksa birde wifi adaptöre para ver...
Slm kardesim benim kumanda eşleştirme yapamadim tekrar anlatirsan sevinirim resimler acilmiyor Teşekkürler
Slm kardesim benim kumanda eşleştirme yapamadim tekrar anlatirsan sevinirim resimler acilmiyor Teşekkürler
arkadaslar benım kumanda dune kadar normal çalısıyordu sımdı maalesef çalışmıyor normal kumandada sorun yok ama klavyelı kumandayı makına algılamıyor ne yapmam lazım
bilgilendirme için teşekkürler