Trident mini hd 700
Trident mini hd 700 uydu cihazım var ama maçları izleyemiyorum.biss nasıl aktif edilir.
Trident mini hd 700 uydu cihazım var ama maçları izleyemiyorum.biss nasıl aktif edilir.
Trident mini hd 700
arkadaşlar cevap verin ya. turkeyforum aboneleri....
Evet sonunda buldum.
Evet sonunda buldum. Ne zormuş ya.
menü sonra 8888 tuşla. biss *** satırı açılıyor.
Merhaba,
bu cihazı kullanan kimse yok mu ? bugün aldım bende. biss keyleri çözme özelliği ve hd yayınları desteklemesi benim için yeterli. memnun musunuz acaba?
evet menü + 8888 çalışıyor. maçları izliyorum.
arkadaşlar lütfen yardım , aynı sorunun cevabını arıyorum.
ayrıca bu cihazın güncel yazılımını nerden indirip kurabiliriz.
cihazı açtığımda tüm kanallar kurulu halde geldi. ben nasıl uyduda tarama yaptırabilirim.
bir diğer sıkıntı da kanal değiştirdiğimde 1 saniye kadar takılıyor görüntü sonra düzeliyor. lütfen yardım...
Düzenleyen HarbiAslan : 16-11-2012 at 22:16
Uydudan güncelleme yapabilirsin. Manulde arama da yapılabiliyor. Ntv spor, idman tv. Trt hd maçları izliyorum.özelikle trt hd deki maçlar hd. Yayın süper.
arkadaşlar + 8888 e kadar yaptım ama ondan sonra ne yapacağımı bulamadım bilenleriniz varsa acaba yardımcı olabilir misiniz acaba ?
toprak bize yardımcı olabilir misin aynı uydu alıcısını aldıkta şu bissi nasıl aktif hale getirecez onu bilmiyorum bana yardım edebilir misin acaba ?
onur tam olarak neyi soruyorsun.biss aktif olmayımı soruyorsun.
bak mesela idman tv yi izlemek için bunu yapacaksın. MENÜ +8888 BİSS SATIRI AÇILIR. BURADAN 10965 YAZILI OLAN FREKANSIN ÜZERİNE TIKLA. 3453450034534500 KODLAYACAKSIN SONRA TAMAM DE. İDMAN TV AÇILIR.
Sen hangi kanalı izlemek istiyorsan onu söyle..................
toprak şimdi ben bu cihazı yeni alcam öncelikle tavsiye ediyomusn ? öbür sorulara geçelim uydudan güncelleme nasıl yapılıyor ? biss nasıl etki oluyor sadece ntvspor filan otomatikman kendimi çözülüyor yoksa bizm bi takım şeyler yapmamız lazımmı cevaplarsan çok sevinirm :)
Merhaba arkadaşlar, benimde şöyle bir sorunum var, cihazı televizyona bağlayan servis elemanları güncel bi arama yapıpta gitmediler. Yani ilk bağlantısında hafızada kayıtlı olan kanallar vardı cihazda sadece. Ve izlemek istediğim bazı kanallar yok şu anda. Her ne kadar tüm kanalları silip yeni bir arama yapmak istediysemde başaramadım. Bu cihazda nasıl Türksat 3A içinde bulunan tüm kanalları izleyebilecek bir arama yapabilirim. Her yaptığım aramadan sonra tüm kanal listesini gözden geçirdim ama malesef bazı kanalların listede olmadığını gördüm. Yardımcı olabilecek, adım adım yapmam gerekenler konusunda bana rehberlik edebilecek olanınız varsa aranızda çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim ilgilenirseniz. İyi günler :)