10-20mt çok uzun değil o mesefade fazla sinyal kaybı yaşatmasada kablo dış ortamdan evinize giriyorsa böyle 100mt si 20TL Çin malı olan kablolar 1-2 sene içinde dış kılıfı çatlayıp içine su almaya başlar başınıza iş açabilir.
arkadaşlar 2-3 sene once uydu tesisatı çektirmiştim ozamanlar pek anlamıyodum çekilen kablonun pansat diye ucuz bi marka olduğunu gördüm(ben next biliyodum bu zamana kadar:) anca gözüm değdi..) nette hakkında çin malı diye geçiyor ort mesafe 12-20 m kaliteli kablo alsam + yönde etki olurmu yoksa boşu boşuna uğraşmaya değmezmi?:smiles20:
Düzenleyen kerimcem : 03-11-2012 at 14:51
10-20mt çok uzun değil o mesefade fazla sinyal kaybı yaşatmasada kablo dış ortamdan evinize giriyorsa böyle 100mt si 20TL Çin malı olan kablolar 1-2 sene içinde dış kılıfı çatlayıp içine su almaya başlar başınıza iş açabilir.
Düzenleyen qwerty : 03-11-2012 at 14:23
Koaxial kablo 130 db. Dört kat kaplamalı su geçirmez içindeki bakır tel bile öbürlerinden daha kalın ben kullanıyorum 4 yıldır hiç bir sorun yok.
reçberden şaşma
Reçber son yıllarda gerçeten çok iyi kablolar üretiyor.
HGV serisi kabloları çok iyi.TRB 115 PLUS veya 120 PLUS alın mt si 2TL civarında olması lazım
Düzenleyen qwerty : 03-11-2012 at 15:42
Ören kablo da iyidir...
zaten bankalar caddesindeki toptancılarına gidecem daha uygun fiyatada bulabilrim gibime geliyo...cevaplar için teşşekkürler..
Düzenleyen kerimcem : 03-11-2012 at 15:53
Karöyde uyducuların olduğu yokuşta ben ören kablo alıyorum kalitelidir dış yüzeyide dayanıklı,çin malı kablolar güneş yağmur gördümü çıtır çıtır dış yüzeyleri kırılıyor sonrada su tesisatı görevi yapıyor:cocksure:.100 mt 40 tl civarında alınabiliyor oldukçada hesaplı sen kendine yetecek kadar al çok fazla fiyatlar ödemene gerek yok zira mesafen kısa .yokuştan yukarı çıkarken sol tarafa bak aradığını bulursun..
Düzenleyen çaykovski : 04-11-2012 at 01:53
kablo mühim çok......
Düzenleyen kerimcem : 04-11-2012 at 16:14
bacanın içine taş düşmüş çıkarana kadar anam ağladı :) düzelttim 2m kablo aldım 700 tl 1m si herkez siyah yeşilliyi herkez demiş ama evin içine biraz dolancağı için annem beni oyardı :) çünkü duvarda çok pot yapıcaktı rengi:( hem adamda bu daha ii dedi yangına dayanıklıymış bu kabloyu aldım umarın memnun kalırım..
Düzenleyen kerimcem : 06-11-2012 at 18:51