bence bu yalan haber ve olacağınıda sanma.hem telefon hem internet parası verip bedava televizyonu parayla izlettiriyorlar.sen olsan vazgeçermi sin?
Dedikodulara gore TTnet yeni bir kutu uzerinde calisiyor ve Tivibu Ev hizmetini operatorden bagimsiz hale getirip satmaya baslayacak.
"In Stockholm we also heard that Turkish TTNet is planning to introduce a live streaming OTT service and many IPTV providers have already started streaming live channels to other screens. So far, only to screens that are in the same house as the main screen, but everywhere distribution can happen any moment."
Kaynak:
bence bu yalan haber ve olacağınıda sanma.hem telefon hem internet parası verip bedava televizyonu parayla izlettiriyorlar.sen olsan vazgeçermi sin?
Hepsi yalan dolan
tivibu ev bildiğimiz ip tv yaygınlaşmak istiyorsa sadece tivibu ev olarak alabilmeliyim aksi halde teledünya gibi gelişemez
Kutunun haberi burada ama ekim 2011'de yapilmis. Tivibu Ev bu tarihten sonra c****ysa dediginiz gibi eskiye yonelik bir haber ve atmasyon da olabilir:
Galiba hakkinda haberler yapilan sey bu ve testlere basladi:
hepsi yalan dolan kanmayın bu kan emicilere uyanık olun arkadaşlar..
TTNET abonesi ve Türk Telekom abonesi olmadan da artık Tivibu EV aboneliği alabileceksiniz. Sadece televizyonunua bağlanarak internet hattı üzerinden Tivibu aboneliğiniz olacaktır.
Tivibu Ev almak isteyip de alamayanlar için düşünülmüş HER EVE TİVİBU EV kampanyası ile herhangi bir ilave abonelik olmadan üye olmanız mümkün olacak.
Düzenleyen lewbjk : 02-11-2012 at 17:02
ben uydu net kullanıyorum tvibu alırsam kotamı doldurur herhalde değilmi?
tivibu ev de kota yok
Guzelmis ama ek ucret koymadan yapamiyorlar. İlla olacak.
tabi burda hat bakım ücreti var 10 lira konmuş
TT fena azmetmiş Tivibu olayına. Her eve sokmaya çalışıyor. 2015 teki SüperLig ihalesi için olabilir mi acaba?
lig ihalesini alsaydu bu yolla vericekti ve o zaman tivibu dahada yaygınlaşacaktı ttnet e bunu söyleye söyleye dilimde tüy bitti neymiş ttnet servisi imiş demek ki isteninde tek başına tivibu ev verilerebiliyormuş
Tivibu ev 2 ay bedava deneyin derim
Ben 2 ay ücretsiz deneme kullandım ama süresi bitmeden 10 gün önce telefonla ve telekoma giderek iptal ettirdiğim halde geçen ekim ayı faturasına ücret yansıttılar. Telekoma gidip fatura itirazı yapınca öyle düzelttirdim. Bunları bilerek yapın diyorum tivibu kullanmak isteyenlere...