ellerine sağlık yazılımın dağılımı ne zaman
TeamRED in yeni yazılımı şuanda test ediyorum.Görselliğini sizlerle paylaşmak istedim.
ellerine sağlık yazılımın dağılımı ne zaman
Düzenleyen ms2003 : 01-11-2012 at 21:25
Verileceği tarih hakkında bilgim yok ben ve diğer mod arkadaşlara verildi testler yapılıp hataları log olarak bildiriyoruz hepsi giderildiğinde verilir
ben circular lnb kullaniyuorum.36 derece rus yayınlarında. orijinal circular olmasına rağmen, flysat taki freankaslar bizde uymuyor. başka cihazlarla kör tarama yapıp aldığım frenkasları, tspanel/Tools 1/satelites manager den 36 derece frenkasları editliyorum. kayd edince yeşil ekran hatası ve kanala dönünce tuner boş diyor. ne yapiyorsam olmuyor. yedek ayarları geri yüklüyorum,fabrıka ayarlarına bile dönsem olmuyor.
imaje yi yeniden kurmaktan başka çare kalmiyor.
sd kanalarında görüntü de düzelme varmı üstad
openmipsten daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Görüntü dahada iyi olacakmış verirken sd kalitesi biraz düşük olduğunu onu önemsemeyin diye not düşmüşler zaten.
openmipste gercekten kötu bir görüntü vardı cihazı aldım 15 gündür kulanmıyorudum inşalah düzelir iyi bir görüntü olur sizlerden iyi haberler beklemekteyiz teşekürler
Efsanevi Red team uzun zamandır kendini göstermiyordu bu grup yazılım yapmayı bıraktımı diye endişelenmeye başlamıştım quad a yazılım yapılıyorsa 800 serilerinede yazılım gelir demektir bu.
scorp usta sadece TeamRED GigaBlue Quad yoksa se icinde gecerlimi?
diğer modellerede gelecek
tesekurler usta bence en iyis team read
Çok özeltti bizi read team ama galiba yine yeniliklerle geliyor gibi.
arkadaslar yazilim bütün cihazlar icin gelecek
Çok merak ettim bu read team i başından beri bu yazılıma övgüler diziliyor yazılımın quad modelinede verilmesi sevindirici olacak.
İnşallah görüntü kalitesi öncekilerle aynı veya daha iyi ama sorunları giderilmiş bir yazılım çıkar ortaya. Yani aylardır bekledigimize degecek bir yazılım
TeamRED yazılımı ***bir***numaradır....gerisi hikaye.
En başta gelen dileğimiz ise,D-Smart ta sorun yaşamamak.