bildiğimiz ülkler yok mu.şaka gibi hep uzakdoğu ülkelerini yazmışsınız.
Büyük Britanya: BT Sports, Sky Sports
ABD: NBC, NBC Sports Network
Karayipler: Sportsmax
Brezilya: ESPN, Fox Sports
Latin Amerika: DirecTV
Çin: Super Sport Medya Grubu
Kanada: Sportsnet & TSN
Singapur: Singtel
Asya: ESPN Star Sports
Sahra Altı Afrikası: Supersport
İsveç: Viasat Sport
Danimarka: SBS, Viasat Sport
Tayland: Cable Thai Holdings
Myammar: SkyNet
Avustralya: Fox Sports
Belçika: Sporting Telenet
Yunanistan: OTE Sport
Fransa: Canal Plus
Macaristan: Digi Sport
Polonya: Canal Plus
Bulgaristan: Nova, Diema, Nova Sport
Hollanda: MP & Silva
Ortadoğu ve Kuzey Afrika: MP & Silva
Romanya: MMS
Yeni yayıncı kuruluşlar ortaya çıktığında güncellenecektir.
Düzenleyen Ergin Özcan : 06-02-2013 at 18:51
bildiğimiz ülkler yok mu.şaka gibi hep uzakdoğu ülkelerini yazmışsınız.
Acaba Türkiye'den Yine dıgıturk mü alacak ? İnşallah Ntvspor veya başka b.ı.s.s. li bir kanal alır ama zor DT bırakmaz
Yani sifresiz izlemek isteyenler için lafım yok NTV Spor en iyi secenek ama DT premier lig için iyi yayınlar yapıyor olabildigince fazla mac yayınlıyor o bakımdan ben sahsen DT de kalmasını istiyorum. hee eger bir sifresiz kanal alacaksa bu kesinlikle NTV Spor olsun tabii ki
Düzenleyen Beck's : 01-11-2012 at 21:53
haa Bu arada TRT almasındaa
Zaten büyük ihtimal digitürkte kalır %80 gibi.Cünki digitürkte ligtv 3 kanalında %60 içeriği premier lig sağlıyor
imkansız bir şey ama d-smart hiç bir ligi almadı acaba premier lig içinmi almadı.
Spor Extra Paketini Alanların %90'ı İngiltere Ligi İçin Alıyor , Weptv Yayınları İçin Ayrı Paketler Satılıyor .. Haftada Ortalama En Az 5-6 HD Maç Yayınlanıyor, Digitürk'ün 5 Yıldan Sonra İngiltere Ligini Bırakıcağını Hiç Zannetmiyorum ..
Düzenleyen emre.92 : 01-11-2012 at 22:30
benim gönlümden a haber'in alması geçiyor. hem hd konusunda problem olmaz çünkü her platformdan+Türksattan şifresiz yayın yapıyor herkes hd seyreder...
Digitürk nasıl Süper Lig'i başka kuruluşlara bırakmıyorsa aynı şekilde İngiltere Premier Ligi yayınlarını da hiç bir TV kanalına bırakmaz.Çünkü büyük yatırım yapıyorlar ve gerçekten müthiş bir şekilde yayınlıyorlar.
Digiturk rüchan sahibi ve öncelik hakkı var aynı d-smartın avrupa maçlarında olduğu gibi
Düzenleyen ynskhrmn : 02-11-2012 at 02:32
Digitürk alırsa alsın yine ancak haftada 1 maçı sky türkten verse bence daha yerinde olur hem bu biçimde izleyicileride kendine yakınlaştırır.Açık kanallardan izleyenler nasılsa izliyor bir biçimde,hiç değilse haftada 1 açık maçtan biraz reklam geliri alırlar:)
dün gece rüyamda ntv-spor'da bir birmingham maçı reklamı gördüm..hayırdır inşallah :Ç
Biraz düşününce Dt nin alma ihtimali çok kuvvetli ama ondan başka alabilirse Trt veya Ds alabilir . Ama Trt bu sene baya futbol ligi aldı ( kendi yayınlamasa da ) . Bu yüzden Ds ihtimali az da olsa çok düşük bence..
Romanya DigiSport verecekse sorun yok :) .