-
Member
Korax Full HD uzaktan kumanda ile açılmama sorunu
Sn. Ciyo
Malumunuz olduğu üzere yaklaşık 2 yıldır Korax Full HD kullanıyorum. Son 2.38 ve 2.39 yazılımlarını yükledikten sonra cihazı standby durmuna aldıktan 3 ila 4 saat sonra açmak için kumandadaki açılış tuşuna bastığımda cihaz açılmıyor. Hatta cihazın göstergesinde standby durumuna aldığım saat yazıyor. ( Örnek: 14:59 gibi )
Cihazı arkasındaki açma kapama düğmesinden kapatıp, tekrar açmak zorunda kalıyorum, veya fişi çekip takarak cihazı açıyorum. Böyle bir durum iki yıldır hiç başıma gelmemişti. Yazılımdan mı, yoksa cihazdan mı sorun oldu anlayamadım. Bilgi vermenizi bekliyorum.
Selamlarımla
Düzenleyen ekutkan : 01-11-2012 at 18:29
-
Average Member
Ayni sorun bende de var...
239 yazilimini yukledikten sonra oldu...sanirim yazilimdan
Düzenleyen takinti : 02-11-2012 at 09:45
-
Advanced Member
-
Member

Orijinal Mesaj Sahibi
ciyo
Konuyla ilgileniyorum.
teşekkürler. düzelene kadar 2.19 a döndüm
-
Arkadaşlar bende de aynı sorun var 3-4 tane eternet kablosu değiştirdim olmadı sorun yazılmıda ise şimdilik yapacak birşey yok ciyo ustayı bekleyelim 2.19 döndüm
-
New Member
Arkadaşlar bende de aynı sorun var 3-4 tane eternet kablosu değiştirdim olmadı sorun yazılmıda ise şimdilik yapacak birşey yok ciyo ustayı bekleyelim 2.19 döndüm
-
Member

Orijinal Mesaj Sahibi
ciyo
Konuyla ilgileniyorum.
Sn Ciyo, şu sorunu halledin de biz de 2.39dan faydalanalım.
-
Member
Sorun giderildi mi? Uzun bir sessizlik olmuş. Sayın Ciyo cevaplarınızı bekliyoruz.
-
Advanced Member
kumandaya stb by,da iken 3 kere felan basınca acılıyor bana üstünde gelen emu var Ciyo Kardeş ve Arkadaşlar
-
Gönderme Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konuda cevap yazamazsınız
- Eklenti yapamazsınız
- Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
-
- BB Kodları Açık
- Smiley'ler Açık
- Resim Kodları Açık
- Video Kodları Açık
- HTML Kodları Kapalı