Arkadaslar samsung ev sinema sistemim var ve tek giris analog rca.Bizim cihazdada benim lcddede normal kirmizi beyaz rca çıkıştan bulunmuyor.Simdi ben scart to rca kablo ile scarttan baglanti yapsam hdmi ile ikisi ayni anda calisirmi?
Yada alternatif bir yol varmdir?
turboHD2 de sadece SPDIF ses çıkışı var . ama benim ses sistemimde SPDIF giriş yok. Nasıl bağlamamı önerirsiniz ?
Sayın Feriklim,
Özel mesajlara bakmadınız galiba...
İsteğinize cevap olmalı...
Saygı ve muhabbet ile...
Veli Bey çok özür dilerim, uyarınız olmasa hiç farkında olmayacaktım özel msj lara. Şimdi gördüm .teşekkürlerrrr.
bendede aynı sorun var, bağlamak için nasıl bir yol izlemeliyiz konu sahibi arkadaş veya bilen arkadaş cevap yazarsa sevinirim.
scart to rca adaptor al yukarıda arkadaş belirtmiş zaten, 2 lira birşey yalnız üzerinde in out yazanlardan almalısın, üzerindeki tuşu out yazan kısma getirerek ve ses sistemine kırmızı beyaz kabloyla başlayarak ses aktarabilirsin.
5+1 Analog girişli ses sistemlerine bağlamak için dts decoder kullanmanız gerekir. Cihazdan BS out seçilip bağlantı yapılması gerekiyor.
bende bu adaptörle bağladım. çıkışlarıda bir kırmızı bir beyaz , dvd playerin ses girişine bağladım. dvd playeri AV konuma alınca uydunun sesini ses sisteminden alabiliyorum. dvd hesapta dts özellikli ama dts sese sahip bir iki film denedim uydunun mediaplayer ından lakin ses çıkmadı hiç.