türkcelle calışıyorsunuz sanırım her aktivitesinden haberiniz var başka reklam icerikli konularınız varsa
Türk elektronik müziğinin en başarılı gruplarından
Portecho, Permanent Runaways ile aramıza geri
döndü! Bu şarkıyı bugün ik.com'dan ücretsiz indirebilirsiniz. 1 kasım 2012 saat 23:59'a kadar geçerlidir.
türkcelle calışıyorsunuz sanırım her aktivitesinden haberiniz var başka reklam icerikli konularınız varsa
:)hayır turkcell'de çalışmıyorum . Sadece turkcell'in tüm beleş kampanyalarını takip ederek daha kazançlı çıkıyorum . Ben 8-10 tane foruma üyeyim ve bu arkadaşları bilinçlendirerek onlarında bu bilgilerden faydalanmasını sağlıyorum. Ama kabul etmek lazım Türkiye'deki en beleş platform turkcell :)
Özcan Deniz'in Evim Sensin filminde Fahriye Evcen
ile seslendirdiği şarkı Sen Yarim İdun Turkcell
Müzik'te! Şarkıyı bugüne özel ik.com'dan ücretsiz indirebilirsiniz. 2 KASIM 2012 saat 23:59'a kadar geçerlidir.
Turkcell Müzik konserlerinde bu akşam ülkemizin
sayılı trash gruplarından The Blame'i konuk
ediyoruz. Konseri canlı olarak 20:00'da 'dan izleyebilirsiniz.
Farklı tarzlarıyla aradan sıyrılan Takıntı'nın
eğlenceli şarkısı Birkaç Şişe Daha şarkısı bugün
Turkcell Müzik'te! Bu şarkıyı bugüne özel 'dan ücretsiz indirebilirsiniz.
Sekizden Sonra konser zamanı! Domino'nun canlı
konserini 20:00'da 'dan izleyebilirsiniz.
Ozan Doğulu ve Model biraraya geldi, son
zamanların en eğlenceli şarkılarından biri ortaya
çıktı: Dağılmak İstiyorum. Şarkıyı bugüne özel 'dan ücretsiz indirebilirsiniz . 5 Kasım 2012 saat 23:59'a kadar geçerlidir.
Onunla birlikte gökyüzündeki elmaslar gibi
parlıyor musunuz? O halde Rihanna'dan
Diamonds'ı ona armağan edin. Üstelik şarkıyı
bugüne özel 'dan ücretsiz indirebilirsiniz. 6 Kasım 2012 saat 23:59'a kadar geçerlidir.
Gökhan Türkmen duygusal şarkısı Bitmesin'de
"Gidersen kalan hayalinle ben ne yaparım" diyor.
Peki siz kimi kaybetmeyi göze alamıyorsunuz?
Ayrıca şarkıyı bugüne özel ücretsiz indirebilirsiniz. 7 Kasım 2012 saat 23:59'a kadar geçerlidir.
Dünya bu şarkıyı konuşuyor! Psy'ın rekorlar kıran
şarkısı Gangnam Style'ı bugüne özel 'dan ücretsiz indirebilirsiniz. 8 Kasım 2012 saat 23:59'a kadar geçerlidir.