biraz saçma geldi bana ama neyse
cep telefonundan turkcell wap ile wap.tonlakazan.com'a bilgilerinizi girerek hattınıza ücretsiz 1 haftalık çalarken dinlet atayabilirsiniz ayrıca size gelecek her farklı sesli aramadan 10 puan kazancaksınız ve bu puanlarla tonla kazan kataloğun'da belirtilen servislerden yararlanabilirsiniz örneğin 80 puana 1 günlük 50 mb , 150 puana 1 haftalık goller cepte , 200 puana 1 aylık 50 şarkı turkcell müzik gibi.
biraz saçma geldi bana ama neyse
aman aman turkcellin servislerine üye olmak mı şöyle bi köşede dursun..ona üye ol şu kadar kazan buna üye ol şu kadar kazan derken bi yandan da kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar :(
Saçma değil arkadaşım ben 4 yıldır aynı hattı kullanıyorum ilk 2 sene kontorlü kullanıyordum ve bu servise üye idim hiçbir şekilde para talebi yoktur tonla kazan servisinin. Sonra faturalı ben yaptım paketine geçtim yine çok memnunum gerçekten süper bir hat hiçbir şekilde faturam 20 tl'nin üstüne çıkmadı ve benim arayanım çok olduğu için her 3 günde bir 50 mb paketi yapıyorum ayrıca m.turkcellmuzik.com'da ücretsiz girerek bu servisten aldığım 50 şarkılık hakkımı yine hiçbir para ödemeden kullanıyorum . Yine de sen bilirsin senin kaybın benim kazancım.
:) benden demesi kaçmaz bu fırsat şimdi tonla kazan firmalarının sayısı arttığı için herkes giriyor gecikmeden sende ücretsiz bir ton ata beleş beleş hem internete gir hem konuş hem mesajlaş hem müzik indir . Inanmayan internetten araştırabilir memnun kalanların sayısı o kadar yüksek ki