kamera ıcın yardımcı program kurdunmu kurdunsa kaldır
fabrıka ayarlarına dondugun halde sorun devam edıyorsa hard reset atman gerekebılır hard resette butun bılgılerın sılınır
custom rom mu yoksa stock(orjınal) rom mu kullanıyorsun
Beyler daha telefonu alalı 1 hafta oldu . Kamera gayet iyiydi fakat bi kac program indirdikten sonra kamera hata vermeye başladı . Sorunun üzerine fabrika ayarlarına döndüm fakat mevcut durum hala devam etti . Konu Hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa cok mütesekkir kalırım.
kamera ıcın yardımcı program kurdunmu kurdunsa kaldır
fabrıka ayarlarına dondugun halde sorun devam edıyorsa hard reset atman gerekebılır hard resette butun bılgılerın sılınır
custom rom mu yoksa stock(orjınal) rom mu kullanıyorsun
Kamera icin herhangi bir program kurmadım . custom rom mu yoksa stoc rom mu kullandıgımıda acıkcası bilmiyorum . Ben zaten dosyaların gitmesini göze aldım fakat o dediğiniz hard reset nasıl atılır o konu hakkında da bir bilgim yok
once usttekı konuyu oku sonra
usttekı bu rom kurmayı dene ama unutma rom kurma atma konusunda cok bılgın yoksa cıhazı brıck yapabılırsın yanı bozabılırsın sanırım cıhazın stock rom yanı orjınal rom yuklu
bence bu konularda bılgısı olan bırısıne yaptır bu ıslemı cunku aynı zamanda cıhazın garantı kapsamı ıdısında kalacaktır
yazılımdan kaynaklanabilir mi acaba çünkü 4.0.1 android sürümü suanki 4.1.1 e yükseltemedim
olabılır eger telefonu tr den ve garantılı aldıysanız rom atma bılgınızde yok ıse kı sanırım yok garantıye yollamanız en ıyısı
ekrana yazi olarak ne cikiyor.normal dusuk pil seviyesindede cikar.
uyarı kamera başarısız yazıyor
sarj kacda soyluyor bu uyarıyı mesela sarj %20 altına dusuncede kamera sorun olabılıyor
yok sarj yüzde 80 lerde her daim söylüyor
Performing a factory format using dialpad
Warning*~ no turning back after *** in.
Bring up dialpad.
*** in *2767*3855#
Finally, SGS3 will be rebooted and factory format.
usttekı kod hard reset dedığımız herseyı sılme kodu lakın gene uyarıyorum bılmıyorsanız denemeyınız cıhazınızda yanlıs bır ıslemde kalıcı hasarlar verebılırsınız bence cıhazınızı garantıye yollayınız tabıkı garantılı ıse
evet garantili. bencede en uygunu garantiye yollamak olacak benim için. cok tesekkür ederim herkese.
Arkadaşlar (Samsunga Galaxy Core 2 için) iki aydır kamera sorunu yaşıyordum. Bugün aklıma yeni birsey geldi. Denedim ve oldu. Telefonun arka kapağını açın. Bataryanın üstünde, Kamera lensinin yaninda tırnak büyüklüğünde küçük bir kapak var. Kapağı çıkarın ve sarı bir kablo var hafifçe baskı yapın tamamdır. Bunun dışındaki hiçbir yöntem ise yaramadı. Bütün forum siteleri çaresiz kalmıştı. Şimdi düzeldi.