teşekkürler usta:ok:
DM-800HD PVR_OpenPLi-2.1_OrginalBackup_28.10.2012_KaYaCaN*
.
NOT:Bu backup ORJİNAL Cihaz içindir.KLON cihazlara yüklemeyiniz.
.
Backup bu gün hazırlandı.Test edilerek foruma verildi.
.
Backupta 26.Ekim.2012 Tarihli 4 uydulu setting vardır.7dereceye 9 derece eklenmiştir.
.
TÜRKSAT
HOT BiRD
EUTELSAT7(+09E)
ASTRA19.2
.
Backupa Türksat ve Eutelsat7 piconları yüklenmiştir.
.
SKİN:Class Classic skin kullanılmıştır.
.
EMU: Cccam-2.3.0 yüklenmiştir.
.
EKLENTİLER: Gerkli pluginler yüklenmiştir.(Resimlere bakabilirsiniz.)
.
Renkli tuşlara çeşitli görevler atanmıştır.
KIRMIZI...: Kayıt
U.KIRMIZI: İnfoBar EPG,İnfoBar Multi EPG
YEŞİL.......: Eklentiler
U.YEŞİL ...: Atanmadı
SARI........: Switch 4:3er
U.SARI ....: İnfoBar Show Radio
MAVİ .......: Media Player,Picture Player,DVD Player,A/V Setting,Maunt info
U.MAVİ ....: Extension Selection
Güle güle izleyin arkadaşlar.
.
BURADAN:
.
Düzenleyen KaYaCaN* : 28-10-2012 at 17:07
teşekkürler usta:ok:
teşekkürler üstat
teşekkürler üstat
çok güzel çalışma,çok beğendim teşekkürler :ok:
sim 2.01 klon cihaza meoboot ile usb flash diske atabilirmiyim bu backup ı teşekkürler.
selam kayacan üstad SKİN:Class Classic lazım bana adonslarda aradım ama göremedim. link varsa verirsen sevinirim. birde nedense anlayamadığım nstreamda ses görüntü arasında bir senkron sorunu sorunu var ses erken geliyor. ama gemini imajda böyle bir sorun yok
Düzenleyen dadaloglu17 : 30-10-2012 at 08:56
Bu Skin Her imagede çalışmaz.Çalıştığı imageler şunlar. OpenPLi,TsSat,ItalySat ve Domica imagelerinde çalışır.
LİNK:
pli imajlarda nstreamda ses görüntü arasında bir senkron sorunu sorunu var ses erken geliyor. ama gemini imajda böyle bir sorun yok
Üstad teşekkürler, emeğinize sağlık.
Emeğe teşekkürler...Uzun süreden beri hiç backup kullanmamıştım.Sizin yedekleri 500s lerden takip ediyordum.Tekrar sağolun...
bu skini daha önce bulup indirmiştim fakat dosya içinden çıkan klasörde sadece usr/shasre/enigma2/ kısmına flash fxp ile class classic merdas skin doyasını gönderip cihazı yeniden başlattım skini aktif ettim çalıştı fakat infoya basınca kanal ismi görünmedi ayrıca zap yaparkende gilgi ekranında kanal isimleri görünmüyor sadece saat ve sinyal seviyeleri göründü.dosya içindeki diğer klasörleri bu sefer sırayla ilgili yerlere gönderdim daha önceki dosyalarıda sildim üzerine yazdırmadım.cihazı restart ettim fakat bu sefer herhalde sildiğim dosyalardan olacakki cihaz açılmadı boot bile yapmadı sizden ricam bu skini cihazda tam anlamıyla kullanacak şekilde nasıl kullanırım? kullandığım image open pli sim 2.01 image.
Selam..
Gemini imaj'da oldugu gibi blu panel kismina nasil bakiyoruz open pli de..
imaji yukledim fakat cam degisikligi yapamiyorum.
btcam ve rtmp yukledim nasil degistirebilirim.
Vti panel de ekleseydiniz cok iyi olurdu.
teşekürler, şimdiye kadar yüklediğim en iyi imaj, fazlası var eksiği yok :)
Backup icin tsk ederim Kayacan usta. Benim söyle bir sorum var, simdi bu imaji yükleyince dm800 hangi versiyonu OE 1.6 yada 2.0 oldugunu nereden anlayabiliyorum?