yeni güncellememi gelecek?güzel olmuş menü:ok:
Next YE-18500 HD+Plus Yeni Menu İlk Kareler.Orijinal Mesaj Sahibi mach1
yeni güncellememi gelecek?güzel olmuş menü:ok:
teşekkürler:ok:
yeni güncellemede iptv olcak mı?
çok..hoş..olmuş..emegi...geçenlere..teşekürler.... .........
evet şifreli kanal göstergesı kanal ısmının sagında guzel olmuş
emegı gecenlere teşekkurler
Yazılım üzerinde çalışılıyor son gelişmler aşağıdaki gibi.
Orijinal Mesaj Sahibi Mach1
Super olmus ya vallaha bu yazılımı beklıyoruz ınsalllah selam lar saygılar...
İp tv de olsa tadından yenmez tarzında bir menü olmuş..yazılım çıktıktan sonra stabiliteside düzgünse gayet başarılı duruyor..
18500 HD'ye de yeni yazılım bekliyoruz, bilginize.
18500 HD cihaz içinde yazılımın çıkmasını merakla bekliyoruz. Özellikle menü değişimi ve görüntü kalitesi konusunda iyileştirmeler bu model içinde rica ediyoruz. next yetkililerine sesleniyorum emin olun çevremde yazılım desteği ve yetersiz yazılım yüzünden next markasından kopmalar var. Yazılım desteği konusundaki alışkanlıklar sizlerin sayesinde oluştu bu nedenle beklentilerde sizden fazla ayrıca HD Led ve Lcd tv'lerin yaygınlaşması sonrası cihazların görüntü kalitesinin önemli hale geldiğini düşünüyorum. Düşüncelerimi kısaca paylaşmak istedim.
Düzenleyen meryap : 07-11-2012 at 23:01
Peki bu değişik menüler next minix hd ye gelecekmi
BIDE KANALLARI TARAYINCA ONCEKI ISIMLENDIRDIGIM KANALLAR TEKRAR KUCUK HARF OLUYOR ORNEGIN BOYLE BU ONCE stv BU DA SONRA STV TÜRKiYE BUNUDA DUZELTSELER ÇOK IYI OLUR...
benim bikaç sorunum var cihazla ilgili nds yayınlarda sürekli donma var özellikle prima filalar hep donmalı bunun çözümü varmı birde ts gecikme kapalı bu ne işe yarıyor donmaya etkisi varmı
umarım yeni yazılımla bu sorunlar düzeltilir birde sd yayınların görüntü kalitesi biraz düşük bu da yapılsa süper olacak
Nds şifreli özellikle sky paketindeki donmaları önlemek (azaltmak) için "ts geçikme" açık olarak seçin, daha sonra sky paketine ait bir kanal üzerinde, kumandanızdan slow tuşuna basın ts geçikme 1S-2S-3S olarak 3 seçenek var, ben genelde 2s olarak kullanıyorum ts geçikme özelliğini.
eski next kalitesini göremiyorum cihazda daha iyi olabilirdi bence