Okay karacan kaç kanalda çalışıyor?
Deneyimli spiker Okay Karacan Premier league maçlarını anlatmaya başladı.Sevindirici bir gelişme..Umarız Türkiye ligini de anlatır..
Okay karacan kaç kanalda çalışıyor?
Bu Süper oldu!Özlemisiz Okay Karacanin mac anlatimlarini.Bence Türkiyenin en iyi spikeri,hem mac anlatimi harika hemde futbol bilgisi cok yüksek!Umarim her hafta mac anlatir
Ligtv 3 Digitürk giriş paketinde şifresiz mi.??
Normalde kapalı. Lig TV 2 ve 3 kanalları ayda 10 TL. Ama bende Lig TV 2 hala açık, şuan GS-Aliağa maç önü var. Heralde BBL geçen seneki gibi şifresiz olacak Digitürk üyelerine.
Lig TV kapalı ama Anadolu maçı var ya. Parasını verip satın aldığım kanalı bana kapatıyor Digitürk. Olacak iş değil yani! Madem o kadar maç yayınlıyor Digitürk, Lig TV 4 kanalını açsın o zaman.
Düzenleyen ferhat658 : 20-10-2012 at 15:53
bugünkü maçı çok güzel anlattı:)
Adam maç anlattı be!!! hem gözümüz hemde kulaklarımızın pası silindi.Beynimiz premier lig bilgisi ile doldu.
Düzenleyen xxpp : 20-10-2012 at 16:45
Keşke PTT 1.Lig maçlarınıda anlatsa.
10 numara Formula1 yayını ve spor programı sunuyor(du)...bunu da alnının akıyla başardı...tüm maçlarda duymak ümidiyle!!! :ok:
Düzenleyen mrpink : 20-10-2012 at 22:33
arkadaşlar okay karacan premier lig ve formula 1 ile özdeşleşmiş bir adamdır.kendisi bugün maç anlatırken twitterdan kendisine övgü yağdı sanırım maç anlatmaya devam edicek harika bir olay bu.d smart sevilen isimlere maç anlatmakta gerçekten başarılıydı şimdi digitürkte çok güzel bir hamle yaptı ve sırf okay karacan maçı anlattı diye maç büyük ilgi gördü.umarım 2. hamleleri murat kosavayı getirmek olur.
murat kosova'nın ntvde aldığı maaş 8000 tl + maç anlatım ücreti ( saatle çalışıyor normalde ) ...bu parayı digiturk vermez...yeterince spikeri var zaten...
Düzenleyen popstar : 21-10-2012 at 01:53 Sebep: ilave
onur şahin'e maç anlattırmasınlar ne olur ya.kim anlatırsa anlatsın.bu kadar zevksiz maç anlatılamaz.resmen maçtan soğutuyor insanı..
Türkiyede zaten bir Ercan Taner bir de Okay Karacan var... Onun disinda Gültekin Onay ve Murat Kosovanin mac anlatimlari kaliteli...
Okay Karacan "sadece" sesi ile iş yaptığı sürece sorun yok...ekrana çıkmasın yeter
Maçı Zevkle İzledim Super Lig'dede Anlatması Umidiyle.
Birde Dünkü West Brom - Manchester City Maçını Anlatan Spiker Resmen Maça İddaa Oynamış Gibi City'nin Gollerine Gıdım Sevinmedi Gerçi City 90+3'De Golu Attıgında Surat İfadesini Görmek İsterdim :)