Nevriye oynayacak mı?
Oynarsa başarılar.
Nevriye oynayacak mı?
Oynarsa başarılar.
iki takımında adına yakışır bir maç olması dileği ile
Nevriye Fenerbahçeden GS'ye gidince amaliyat oldu sakatlığı geçti mi acaba :smiles7:
Taraflara başarılar.Hakeden kazansın.
Çekişmeli bir maç olacak, bu maçta diğer maçlardaki gibi pota altı üstünlüğümüz olmayacak, umarım çok iyi mücadele ederek maçı ve kupayı kazanırız.
Galatasaray Medical Park basketbol şube koordinatörü Murat Özyer twitter hesabından açıklamalarda bulundu;
1. Lindsay Whalen: WNBA takımı ile 24 Ekim'e kadar playoff maçları oynayabilir. Sol elinde kırık var...
2. Alba Torrens: Sakatlık sonrası terapisi devam ediyor. Doktorlara göre Ocak 2013 tarihine kadar maç oynayamayacak...
3. Nevriye Yılmaz: 17 Eylül 2012'de geçirdiği ameliyat sebebiyle henüz sahaya çıkamıyor. Tedavisi devam ediyor...
4. Sancho Lyttle: Kontrattaki maddesinden dolayı 17 Ekim'e kadar izin evraklarının hazırlanması için Amerika’da kalacak...
5. Sylvia Fowles: WNBA'den sakat geldi. 14 Ekim Pazar günü ilk defa çıktığı idmanı tam yapamadı. Cumhurbaşkanlığı maçında oynama şansı olabilir...
6. Şaziye İvegin: Sakat ama oynayacak...
herşey parkede belli olacak ama haber doğruysa bu kadar eksik bir rakip karşısında mağlup olmayacağımızı düşünüyorum
Düzenleyen 34srkn : 17-10-2012 at 16:17
tam ben yazacaktım ama forumdaş yazmış büyük ihtimal doğru murat özyer söylüyorGalatasaray Medical Park basketbol şube koordinatörü Murat Özyer twitter hesabından açıklamalarda bulundu;
1. Lindsay Whalen: WNBA takımı ile 24 Ekim'e kadar playoff maçları oynayabilir. Sol elinde kırık var...
2. Alba Torrens: Sakatlık sonrası terapisi devam ediyor. Doktorlara göre Ocak 2013 tarihine kadar maç oynayamayacak...
3. Nevriye Yılmaz: 17 Eylül 2012'de geçirdiği ameliyat sebebiyle henüz sahaya çıkamıyor. Tedavisi devam ediyor...
4. Sancho Lyttle: Kontrattaki maddesinden dolayı 17 Ekim'e kadar izin evraklarının hazırlanması için Amerika’da kalacak...
5. Sylvia Fowles: WNBA'den sakat geldi. 14 Ekim Pazar günü ilk defa çıktığı idmanı tam yapamadı. Cumhurbaşkanlığı maçında oynama şansı olabilir...
6. Şaziye İvegin: Sakat ama oynayacak...
fowles oynuyor ilk yarı 30-22 bitti iki takımda hazır değil angel ve cappy adaptasyon sorununu atamamışlar abd den döndüğünden beri şu an sahada en iyi oynayanlar fb de veremeyenka gs de ışıl
Fenerbahçe 62-45 yenerek kupayı kazandı
Dar rotasyon ile bu kadar. Rakip bizden iyi oynadı ve kazandı.
sonuç olarak farklı kazandık ama bu sezon içerisinde rakibimiz yani Galatasaray Medical Park takımı bugünkü oyunculardan çok daha kaliteli basketbolcular ile mücadele edecek. o yüzden ölçü kabul edemeyeceğimiz ve sezonla ilgili fikir vermeyen bir maç oldu.
galip gelip, kupayı kazanan kızlarımızı tebrik ederim
bu arada 6 Kasım 6-0 dan sonra, 17 Ekim de 17 fark meydana geldi :)
Düzenleyen 34srkn : 17-10-2012 at 20:59
tebrik ederim
Fenerbahçe özellikle yerli anlamında oyun kurucukardan Birsel ve Esmeral, pota altında da Nevriye ile bize karşı üstünlük kuruyordu. Yabancılarda ise üç aşağı beş yukarı kalite aynıydı. Bu sezon Nevriye bize geldi ve biz de pota altında oynatabileceğimiz yerli ve kaliteli bir uzun almış olduk, daha önce 4 ve 5 numarada sürekli yabancı oyuncularla oynuyorduk. oyun kurucu olarak ise Işıl'ın yanına bir yerli desteği veremiyorduk. Nevriye ile birlikte pota altı rotasyonunuz artmış, 4 ve 5 numarada kullanacağımız yabancılardan birisini 1 veya 2 numaraya kaydırarak Fenerbahçenin bu pozisyondaki üstünlüğüne son verme imkanımız doğdu. Fenerbahçe ise Nevriye'nin yerini Yasemin ile kapatmaya çalıştı ki bence Nevriye'yi bu pozisyonlarda çok arayacaklar. Lig ve play-off lar çok uzun. Bu köprünün altından daha çok sular akar.
işte bu dengeyi bozacak oyuncu zaten Nevriye olacak. tamam maçlar oynanmadan kazanılmıyor ama eğer Nevriye bizde olsaydı rahatlıkla hanemize 1 şampiyonluk daha yazabilirdik. ama şimdi Galatasaray Medical Park ta rotasyona girecek bir kaliteli yerli eklenmiş oldu. ilk 5 e, 3 yabancının yanına Nevriye ve Işıl eklenecek. arada Bahar da katkı sağlayabilecek yeterli bir yerli. az da olsa Şaziye den de verim elde edecektir. o yüzden yazdığım gibi bu maç hiçbir şekilde ölçü olmayacaktır
Farklı yenilmişiz. Olmadı bu. Kıran kırana bir maç olmamış anlaşılan. Fb oynamış ve kazanmış. Tebrikler.
Sizin takımı yıllarca sırtlayan, katkı veren, kaptanlık yapan bir oyuncuyu bir kalemde nasılda hemen harcamışsınız. Ne de olsa ezeli rakibe oyuncu gitti, o oyuncu artık kötüdür. Bir de benim yazdıklarımı iyi okuyun lütfen, ben yerli oyuncu rotasyonundan bahsediyorum, yabancılarla ilgili olarak birşey söylemiyorum. Nevriye'nin yerine alınan yerli uzunun fb de oynayabilecek hatta milli takımda oynayabilecek yeteneği var mı? Yasemin anca güreş minderinde oynar.
Düzenleyen yenal06 : 17-10-2012 at 21:47