cihazin ön kapagini acin salteri acinca ok tusuna basin yükleme yapacaktir
openmips-2.0-gbquad-20121015_usb/gigablue klasörü usb disk e atiyorum, cihaz şartelini açıp kapatıyorum. cihaz normal açılıyor.yazulum uyarısı çıkmıyor. flash disk değiştirdim ve gigablue kılasörü içindeki quad kılasörünü disk e attım sonuç olumsuz. yardım lütfen.
cihazin ön kapagini acin salteri acinca ok tusuna basin yükleme yapacaktir
usb arka tarafta hiç birşey takılı olmasın hdd logitech aparatı gibi
ben deki cihaz öndeki usb ye takıyorum yazılımı atmıyor arka usb ye taktımmı yazılım uyarısı geliyor yazılımı atıyorum öndeki usb ye hdd takıyorum çalışıyor kayıt yapıyorum ama imaj atılamıyor anlamadım :smiles20:
arkadaslar bu giga blue 800 quad cihaz baya ilgimi cekti gercekten cok sahane bir cihaz,bir tane bende almak istiyorum fakat ciahzda digitürk modül calismasi icin ci+ yok,acaba ilerde ci+yazilimida cikarmi ?suan hem ligtv ci+ modülü calismasi icin icin vede diger paketleri cs ile izlemek icin gördügüm tek cihaz octagon serileri,sizlerden bir fikir edinmek istedim.
saygilar
arkadaşlar usb ye attığım piconları cihazın üstündeki lcd gösteriyor hdglaas16 skinde görünmüyor ayarı nasıl yapıyoruz
yanlış hatırlamıyorsam menü--kurulum içinde hd glass menüsü var ordan ayarlarını yapabilirsin
bu konu içerisinde gerekli açıklamalar mevcuttur. İncelerseniz yapabilirsiniz.