Canon'un bitmeyen kartuşlu yazıcıları var, fiyatları da 200,- TL civarında.
arkadaşlar merhaba tunerli yazıcı almayı düşünüyorum tuner dolumu kolay olacak, siyah beyaz baskı alacağım tavsiye edeceğini marka model varmı bütcem 200 tl teşekkür edrim
Canon'un bitmeyen kartuşlu yazıcıları var, fiyatları da 200,- TL civarında.
HP'den Şaşma
ben hp lazer kullanıyorum..samsungu düşünmüştüm aradığım model yoktu o an(sonradan zebil oldu)..
benim önerim şu:mutlaka vista,w7,w8 destekli olsun...kurana kadar iki full format atarım neredeyse....(ben yandım,el yanmasın):Ç
arkadaşlar teşekkür edrim cevaplar için , canon mg 2150 modeli alacağım çok teşekkür edrim hepinize
Arkadaşlar dolum baskı kalitesini düşürür mu bir de bir kartuşu kaç kere doldurabiliriz
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
canon yazıcılar çok kaliteli tavsiye ederim
Düzenleyen whayt : 10-03-2013 at 05:40
değerli dostlar . orta yoğunlukta iş olan büroda kullanmak için renkli yazıcı tarayıcı ve fotokopi (renkli fotokopide çekerse daha iyi) özellikleri olan bir cihaz almak istiyorum. (mümkünse laserli ) ne alayım . 600-700 tl veya daha düşük fiyat olabilir
herkes tatilde sanırım . kimse cevap vermiyor
100 tl civarı sorun çıkartmayacak ofisde kullanılabilecek yazıcı önerisi olan var mı? Samsung düşünüyorum ama...
Arkadaşlar bu sektörün en büyük lideri HP, en kalitesizini bile alsanız diğerlerine göre kaliteli basıyor grafiği.