server konuları ile alakalı forumda bilgi bulamazsın nacizane tavsiyem cccam infoyu kur açıkmı kapalımı görürsün...
7020 hd almıştım daha yeni, aldığım yer 1 aylık server kurulumu yaptı hediye etti filan ama şuan server çalışııyor mu nasıl anlarım?
şifreli kanalların hiçbirini açmiyor astra uydusunda, herhangi, ekstra deneme yapmam gereken bişey var mı? işin bu kısmına nerden başlıycam acaba? bu arada oozoon image yüklü
server konuları ile alakalı forumda bilgi bulamazsın nacizane tavsiyem cccam infoyu kur açıkmı kapalımı görürsün...
yok amacım server konusu paylaşmak değil. mavi düğmeye basıp CCcam info bölümüne girince orda detaylar yazıyor fakat kanalların üstüne gelince hiçbirşey olmuyor, hiç bir kanal açilmiyor. bunun sebebini bilen varmidir acaba? teşekkürler...
ya yüklediler ama astra uydusunun disecq ayarını bilmediği için sadece kanallarını yükledi ve öyle verdiler. mavi tuş ile girilen cccam info menüsünde server sayıları falan filan yazıyor, sanırım serverı görüyor ama kanallarla ilgili hiçbir işlem yapılmıyor.
son sürümünü yükledim dedi yükleyen arkadaş. 2.0 'dır diye tahmin ediyorum ama ona nerden bakabilirm tam olarak?
menü ordan bilgi kısmından hangi imaj yüklenmiş görebilirsin
oozoon image
enigma2: 2012-03-27-3.2
image: release 3.2.2 2012-04-09
frontprocessor sürümü : 3
image budur arkdşlar, şimdi yardımcı olabilcek kimse var mı acaba? teşekkürler..
yok mu bi yardım eli uazatacak kimse ya:/