Orijinal Mesaj Sahibi
dor.uk
Merhaba Arkadaşlar,
Yani aynı klasik soruyu ben de soracağım size. Öncelikle durumumu anlatayım. Samsung Full HD bir televizyonum var. Yeni taşındım, eski evimde Kablo TV kullanıyordum. Şimdiki evimde de merkezi sistem var. İki çanak varmış: Turksat ve Hotbird. Başka çanak kuramıyorum. HD yayınları izlemek istiyorum. Malum kiracıyız, yarın belki başka yer... Okuduğum kadarıyla D-smart modülleri takılabiliyor alıcılara. Ayrıca program kayıt özelliği de varmış. Lisedeydim o zamanlar, en son analogda kalmıştım:D Bayağı gelişmiş bu teknolojiler. PVR özelliği filan eklenmiş. Şimdi aradığım cihazda kart girişi ve modül girişi olsun istiyorum. Şifre çözsün (elle de girebilirim), USB'den yazılım güncellenebilsin. Eklenti de eklenebiliyormuş. Mesela IPTV eklentisi olabiliyormuş sanırım. Okuduklarımdan eleye eleye Hiremco Chipbox varmış. İşlemcisi ALI veya STI değilmiş. Standart kanallarda görüntü kötü olmaz değil mi? Biliyorum iyi-kötü göreceli bir kavramlar. Bu cihazın Hiremco Chipbox Plus'tan farkı nedir? Bütçen 250 TL'ye kadar. Bazı sitelerde Chipbox ve Chipbox HD diye buldum. İkisi ayrı modeller mi? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İyi günler