Lütfen yardımcı olun?
İyi günler,cuma sgk adıma yazılı bir tebligat gelmiş fakat evde olmadığım için muhtarlığa bırakılmış.kapıya yapışkan kağıt yapıştırılmış tebligatınız var muhtarlıktan aıln diye ve fakat tüm işlemlerimi hallettim parayı mecbur ödüyorum.Ayrıca şubat ayında kaymakamlığa gittim gelir tespiti başvurum dahil hepsini yaptım.Ancak eve tebligat gelmemişti o zaman bende beklemeden gidip yaptırdım.Daha muhtara gidemedim rahatsızım ayaklarımdan sizce ne olabilir ceza olmasından korkuyorum ama borç gözukmuyor hepsini ödedim başka ne olabilir.Ama içim rahat etmiyor sizce bir sorun olmaz değilmi?Hastaneye gittim muayene oldum.Sağlık provizyon sorgulamamda mustehaktır provizyon alabilir yazıyor?106 liraydı 37 liraya düştü yaptırdıktan sonra.
Düzenleyen braveghost : 08-10-2012 at 14:09
Lütfen yardımcı olun?
yaptırmayan herkese baştan 106 kitliyorlar sorgulamada borç öyle gözüküyor birde tebligatı postacı atıp kaçıyor bana ver bir sürü arkadaşıma böyle yapmışlar teslim etmeden apt kapısının altından atıp kaçıyorlar sen gelir tespiti zaten yaptırmıışsın haracında 36 tl çıkmış haracınıda ödemişsin sorgulamada provizyon alabilir diyor yani bir sorun yok o gelen tebligatı kaile alma