siyah çizgi derken görüntü 3 cm yukarıdan başlıyor demek istedim
diğer kanallarda yok ama nat geo hd de eskiden beri var bu.
nat geo wild hd de yok mesela
humax 9503 receiver.
nedir sorun sizce?
siyah çizgi derken görüntü 3 cm yukarıdan başlıyor demek istedim
eveet üstte yok çizgi.
philips 5507 led tv kullanıyorum
Aynı TV'yi kullanıyoruz, bende öyle bir sıkıntı yok...
Yayın kişiye özel değil ki!!! Sıkıntı olsa bende aynı sorunu yaşardım..Ama yine de Digiturk müşteri hizmetlerinden teknik destek iste bence..Umarım çözülür, sinir bozucu bir durum..
Bende de öyleydi. Tv'nin ayarlarında "16:9, orijinal, sadece tarayın" gibi ayarlar vardı. Oynayınca düzelmişti.
herşeyi denedim ama olmadı. sadece nat geo hd kanalında var o siyah boşluk. diğer hiç bir kanalda yok. philips 46pfl5507 kullanıyorum. humax 9503 receiver.
bakın bu ilk resim. "büyük göçler" yazan mavi rebkli bilgi çubuğu en alta kadar gidiyor. sorun yok.ama yayın yukarıdan başlıyor.
tv nin ve uydu receiverın tüm ekran ayarlarını denedim ama düzelmedi. normal şartlada yayından böyle olması gerekli diyorum. ama sizler sizde normal olduğunu söylüyorsunuz
bu nat geo wild hd kanalı. bunda problem yok
Bende 9502 kullanıyorum, şimdi baktım. Nat Geo HD'de altta siyah bant var, Nat Geo Wild HD normal.
Daha önce dikkat etmemişim demekki. Şimdi dikkatli baktım da, evet Nat Geo HD'de çizgi var bende de.
Panasonic 50vt20 de var ama menude 16:9 ust tarama kapalı dersem cıkmakta açık dersem kayboluyor.. Açık yapıncada goruntu sanki buyumekte.
sevgiler..
Düzenleyen BLaCkBiRd : 21-10-2012 at 18:24
şu anda 3d yayın var.
ve o siyah boşluk yok. alta kadar yayın.
demekki yayında sorun kesin nat geo hd türkiyeye bu şekilde gönderiyor yayını belliki
Ben de digiturk plus kullanıyorum bende de var o ekrana sığmama problemi Nat Geo HD kanalında diğer kanallarda yok. Ya yeni olan bir durum ya da benim de dikkatimden kaçmış.
Bendede durum öyle altta siyah çizgi var :) [Digiturk Plus]
Düzenleyen asylum : 23-10-2012 at 10:10
bu durumdan digiturk müşt temsilcilerinin haberi yok
tv nin görüntü formatından.normal diyorlar
düzeltmeleri lazım aslında. bizim forumda da kimsenin haberi yok