Bağlıyacağın yerin fotosunu koyma şansın var mı ?,alternatif var,görmeden yorum yapmak yanlış olur..
Merhaba.
Çatıda digitürk çanak vardı pek güzel çekmiyordu. Çatıya çıkıp komşunun çanağına çift çıkışlı lnb taktım, minik digitürk çanağını bodruma koydum. Nilesat ve digitürk ten başka uydu görmeyen balkonumda kurulu 90 lık bir çanağım da var digitürk e çevirdim. Büyük tv türksat oldu, küçük tv digitürk oldu. Aklıma şey geliyor, 90 cm liği nilesat yapmak, bodrumdaki digitürk yazanı yine balkona kurmak ama matkap sesi olmadan. Yani elle çevirdikce enli balkon demirine sıkışsa olmaz mı, böyle bir aparat var mı, varsa adı nedir?
Tesekur ederim
Bağlıyacağın yerin fotosunu koyma şansın var mı ?,alternatif var,görmeden yorum yapmak yanlış olur..
balkon demirinin durumuna göre olsada neden olmasın :) akılda olması gereken sadece sert bir ruzgarın etkisini yüklenecek kadar sağlam bir sıkma aparatı kullanılmalı kolay gelsin .
su tesisatçıların kullandığı kelepçeler var boy boy küçüklü büyüklü olanları var çünkü bana da lazım oldugu zaman onlardan alıp kullanıyorum sizde alıp deneme yapabilirsiniz
ilginiz ve cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum
Google görsellerden bir arama yapsanız işinize yarayacak bir model bulabilirsiniz.
O evden göçtük bu eve. :) Güneybatı bir balkon bu. ama yine de matkapsız çözüm istiyorum. Sanırım ev beğenirken "en namüsait balkonlu"sunu seçmişim öyle mi ?
Aradaki demire "L" anten borusu yada düz boru takıp anten kurabilirsin.
Çift kelepçe ile alttaki temsili şekildeki gibi olur bence.
kardeş resme baktım balkon demirleri benim bir arkadaşa kurduğum balkon demirlerine benziyor yuvarlak demir sizinde öyle anten kurduğum arkadaşın balkounudaki demirde yuarlaktı o da matkap kullanmka istemedi biz su tesisatçıların kullandığı kelepçelerden aldık onunla bağladık ayrıca da tel ilede destekledik gayette çok sağlam oldu sizde tel ile su kelepçesi kullanabilirsiniz hem de arkadaşın balkonuda çok rüzgarlı bir yerde yani palandöken dağına bakıyor balkonu çok rüzgar alan bir yer di çok da sağlam oldu sizde tel ile kelepçe hatta varsa elinizde antenin kendi kelepçesinide kullanabilirsinz biz onuda kullandık kolay gelsin.