uydudan yapılmıyor. düğme var ama işlevi yok
Arkadaşlar chipbox cihazda görüntü ayarı yapılabilmektemidir. parlaklık,keskinlik,renk doygunluk gibi. sorma sebebim yeni aldım bu cihazdan ama evdekiler ali 3606 işlemcili mini cihazın görüntüsüne alıştıklarındanmıdır nedir biraz bulanık gibi dediler. nasıl düzeltebilirim. üzerinde son yazılım yüklü V33
Saygılar
uydudan yapılmıyor. düğme var ama işlevi yok
uydudan ayarlama yapılamıyor. düğme var ama işlev yok. ama chipbox ın görüntüsü güzeldir. gözünüz alışına kadar biraz sabredin
Her cihazın verdiği görüntü birbirinden farklı olabilir. Örneğin ali chipsetli daha keskin, daha renkli verirken, chipbox daha doğal bir görüntü veriyor (bana göre)
Sizin yapmanız gereken tv'inizde bu ayarları kendinize göre ayarlamak.
Bilgi için teşekkürler arkadaşlar
Konu başlığındaki "Chipboş" u değiştirseniz,Chipbox daha anlamlı olacak!...
Saygılar...
Zan çok kötü bir şey arkadaşlar benim hiç öyle cihazı kötüleme veya firmayı kötüleme gibi bir niyetim olmadı olamazda. kullandığım klavye F olduğundan x ve ş harfleri yanyana on parmak yazdığımdan harflerde yanyana olduğundan yanlışlıkla x yerine ş ye basılmış farkettim mesaj düzenlemeye girdim ama konu başlığını düzeltemedim veliyıldırım kardeşime teşekkür ederim uyarısı için kötü bir niyetimin olmadığını anlamışınızdır umarım. Saygılar
üst üste iki başlıkta benzer hatalar olunca insanın aklına ister istemez geliyor. Kusura bakmayın.
Tesbitiniz doğru chipbox diğer bir çok cihazdan farklı olarak fazlasıyla donuk görüntü vermektedir.Ayrıca aynı cihaz için kullanılan her iki kumanda da dahi farklılık göstermekte ve bazı işlevleri yapmakta sorun yaratmaktadır.Nedense firma cihaz ve kumanda sorunlarının giderilmesi gerekirken, oscam,gazeteler,döviz,hava durumu ve vb. gibi gereksiz işlemlerle ürünün pazarlamasını tercih etmektedir.Çok reklamı yapılan bu cihazı başka bir (Hiremco olmayan) uydu alıcı alıncaya kadar idare edeceğiz.
Bence görüntü çok güzel..
Yadırgayanlar "alıcı gözle" bir daha baksın
Tv'den yapılacak ayarlar yeterli...
Tabii keyfiniz bilir...
Saygı ve muhebbet ile...
Yorumları uzun zamandır takip ediyorum ve gözlemlerime göre iki tip Chipbox var gibi geliyor. Donanım olarak farklı malzeme kullanıldı sanırım, çünkü 2 grup oluşmaya başladı görüntü kalitesi adına.
ARKADAŞLAR SENELERDİR BU FORUMDA İYİ BİR TAKİPÇİYİM HER NE KADAR.MESAJ YAZMASAM DA TAKİP EDİYORUM..
2-3 SENDİR TURBO X HD KULLANIYORUM..HEP İFTAHAR ETMİŞİMDİR BÖYLE BİR FİYATA BÖYLE BİR CİHAZ TÜRKİYEDE ÜRETİLDİ DİYE
ENAZ 15-20 ARKADAŞIMADA X TURBO ALIP KRULUMUNU BİLE KENDİM YAPTIM..BEN BU FİRMAYA EN ÇOK İANANLARDANIM.
1 HAFTA ÖNCE CHİPBOX ALDIM..SONUÇTA DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM BAZI ŞEYLERİN..İP TV ..vs vs vs...FAKAT BU GÖRÜNTÜ OLAYINA KATILMADAN EDEMEDİM BİR ÇOK ARKADAŞ HAKLI BU KARALAMA KAMPANYASI DEĞİL...BIRAKIN BENİ EVDEKİ MİLLET BİLE BUNU ANLAYABİLİYORSA.. ARADAKİ FARKLILIĞI
GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN...ALDIĞIM CHİPBOX ÜSTE TURBO ALTA TURBOYA DEVAM EDİYORUM ARADAKİ FARK İSTER TV DEN AYARLA İSTER BAŞKA YERDEN AYARLA TURBONUN YANINDAN BİLE GEÇMİYOR...BİR TUŞ VAR İŞLEV YOK.. KEŞKE ŞU AN İYİ ŞEYLER YAZIYOR OLABİLSEYDİM..DAHA ÖNCEKİ SENLERDE TURBO İÇİN YAZDIKLARIMI TANIYAN ARKADAŞLAR BİLİR..SEBEP BUDURKİ BAZI ARKADAŞLARI KARALAMA YAPIYOR DİYE KINAMAYIN...ÇÜNKİ BENDE AYNI GÖRÜŞTEYİM ... HEPİNİZE SAYGILAR SEVGİLER
Zevk meselesi...
Bize gelen misafirler de görüntüye hayran olarak ayrılıyorlar...
Chipbox HD'nin derinlemesine harika görüntüsü var...
"Nasıl böyle güzel bir görüntü elde ettin" diyerek beğenen çok...
Beğenmiyen hiç yok...
Saygı ve muhabbet ile...
bende yenı aldım 1 ay fılan oluyo goruntu bencede bozuk.daha once x2 turbo hd kullanıcısıyım.bu cıhaza gercekten bu goruntu yakısmıyo.yukarda arkadasların dedıgı gıbı oscam ıptv fılan derken gercek ıslevlerıyle pek ılgılenılmemıs
Bir uydu alıcıısında en temel özellik görüntüdür gerisi teferuattır.