goldmaster bu aralar atakda sayın aktv hayırlı olsun sızınde emeklerınız kucumsenemez derecede basarılar
Düzenleyen aktv : 12-12-2016 at 11:14 Sebep: yazılım eklendi.
goldmaster bu aralar atakda sayın aktv hayırlı olsun sızınde emeklerınız kucumsenemez derecede basarılar
kendi sitesi dahil hiçbir yerde ayrıntılı bilgi yok
linux diyor özel yazılımmı
işlemcisi nedir hafızası nedir cccam nasıl dır en önemlisi görüntü kalitesi nasıldır
hiçbir yerde bulamadım
Forumda takıpe kal bence :) bilgiler gelir
cı yok gibi ozaman boş...
CI olmaması çok kötü bir durum..
Bu cihaz ne tutuldu kardeşim... Fulan dizaynı ürün... Yurtdışında ödül bile aldı...
Önce Botech getirmek istedi ... (Sonra vazgeçtiler yanlış hatırlamıyorsam...)
Sonra Yumatu... Spark olarak getirdi...
En son; Goldmaster...
Tabi, bana sorarsanız, servis ve teknik destek açısından goldmasterı tercih ederim... İhtiyacınız olduğunda karşınızda sizi geçiştirmeyen bir muhatap bulabilme ihtimali daha yüksek...
Düzenleyen odaff : 14-10-2012 at 22:37
fiyatı belli değil galiba
Ürün Fulan board,fiyat konusu net olmamakla 280 Tl civarı olabilir.
belli nakit 360tl kk ile 375tl
izmirde çankayada 275 fiyat verildi 6 taksit..
spark cihazlar baya bi tutuldu avrupada fakat ülekmize nedense pek getirilmiyor nedense özellikle bu cihaz cok harika görünüyor nerdeyse tüm özellikler var
[/url]
Düzenleyen gaval : 01-11-2012 at 16:23
bugün babamlarda almış ccam felan oluyor mu ?
Oluyor yok yok cihazda :)
ustam sorum olucaktı şimdi merak ettigim spark cihazlarla bu belirtmiş oldugun cihazla arasında ne gibi fark var bide bu spark cihazları dreamboxla kıyaslanabilirmi bende dreambox 500 var uyuz oldugum nokta servis bulanadı olayı daha birçok sorunu var :smiles7:
bu cihaz bana 2 hafta önce almanyadan bir müşterim getirdi cihaza 2 yazım desteği var spark ve enigma2 cihaz açılışta hangi yazılımla açılmasını seçebiliyorsunuz ip tv stabil güzel çalışıyor spark yazılımında oscam kullanıyor cihaz ufak ve güzel ama yazılım desteği olmadan pek puan alamaz.