ne yazıkki usta izleme şansımız yok. Digiturk cihazından kayıtları sadece ve sadece digiturk cihazlarında izleyebiliriz.
Başlıkta eksik yazılar olabilir. Dt kendi verdiği cihazlarda kayıt seçeneği mevcut kayıt yaptıktan sonra usb belleği bilgisayara taktığımızda kayıtı görmüyor acaba hangi format bu seyredebileceğimiz oynatıcı varmı...
Bide bu kayıt cihazdan bilgisayara aktarmak suçmu?
ne yazıkki usta izleme şansımız yok. Digiturk cihazından kayıtları sadece ve sadece digiturk cihazlarında izleyebiliriz.
keske oyle bi sansımız olsa bu konu daha oncede pek cok kez tartısıldı ama ne yazıkki sonuc yok. suc mu olayı baska belki suc ama nasıl tespit edilecek bunu anlayamaz yontemini bulsanda fakat olay zaten nasıl aktarılır HDD şifrelemesi var bu asılamıyor
benim bildigim iki yöntem var. Ya eski CW kartlari bulup kaydettmek ve izlemek ya da CI+ modüllü üye olup
Octagon SF 1008 HD CI+ Modeli ya da benzer donanima sahip linux yüklü bir uydu alicisi almak.
Zannedersem Goldmasterin var böyle bir modeli. Bazi firmware lerindaki hata/eksik yüzünden,
HDD ye kaydedilen kayitlar hem bilgisayarda hem de televizyonda izlenebiliyor.
Selamlar.
Octagon cihazlarda kaydetmek mümkün fakat bu sadece bazı yazılımlarda oluyor. Ayrıca kaydedilmiş dosyaların PAT ve PMT paketlerini elle düzeltmeniz gerekiyor her cihazla uyumlu hale getirmek için...
yakında bununda çaresi bulunur
işin ilginç yanı digitürk yapılan kayıtların pc de izlenmesi konusunda sessizliğini halen koruyor izleyicisine yardımcı olmuyor daha cihaza takılan 8 GB'lik bir flash diskin 5 GBsini boşa harcanıp sadece 2.5 GB ye kayıt yapılmasını açıklayamadılar... yani cihaza 8GB lik bir flash disc takıyosunuz sadece 2.5 gb ye kayıt oluyor ve kayıt duruyor 5 gb boşa gidiyor..
şaka gibi ne alaka 5gb boşamı çekiyor yani?
iyide arkadaşlar o zaman doğru düzgün hd yayın bile kaydedilmezki...en az 16 veya 32 lik kullanmak gerekiyor.rezalet...
Telif haklarından dolayı öyle bir şeye izin vermezler büyük olasılıkla.
Arkadaslar selam,
konuyu hortlattim ancak. Bazilari icin yeni olmayan yöntemi sizinle paylasmak istiyorum.
Bu yöntem ile Samsung televizyonlarin ES ve F serilerinde FTA yayinlarin yanisira modüllü Digitürk
aboneleri kaydetmis oldugu yayinlari baska bir TV, PC de izleyebiliyor hem de arsivleme yapabiliyor.
Bunun icin SamyGO PVRDecoder for E/F series - Version 1.4.0.2 programini kullanabilirsiniz.
Cok fazla ayrintiya girmiyorum. Lakin google da yazarsaniz bulursunuz. TV ye yüklenen bir
widget ile TV'nin ftp portu (21) aciliyor ve yayinlarinizi kaydettiginiz Samsung TVnize bagli
kayitlara tam erisim saglayarak program araciligi ile PCnize ya da NAS'a kaydedebiliyorsunuz.
Ben denedim. Program oldukca hizli calisiyor. Digitürk SD ve HD yayinlarini sorunsuzca kaydettim PC'ye.
Ancak suan icin tek eksi olarak gördügüm olay. Ikinci dil secenegini decode etmede sorun var gibi.
Export edilen dosya TS olarak kaydediliyor. VLC, TS doctor ya da MEdia Player Classic gibi programlarla
sorunsuzca izlenebiliyor.
Ben biraz gec kesfettim bu yöntemi ama Samsung TVsi olup da Film, belgesel, konser arsivi yapmak isteyenlere duyurulur.. :)
Tvlerin yaninda verilen moduller toplatildi. Ozellikle lg ile alakali birakin modulu adamlar tv yi geri almislar (sattiklari fiyati) musteri modulu iade etsin diye :s
öyle birşeye ben bireysel olarak denk gelmedim.yan komşumuz arçelik marka yeni bir tv almıştı led tv diye biliyorum.daha 6-7 ay olmadı modüllü dijitürk üyeliği var ve hala kullanıyor.