bakcupsuite plugin oe2.0 da çalışmakta oe1.6 da denemedim.Sifteam'in yeni çıkacak olan yazılımında tahminimce oe2.0 olur onda backup alabilirsin.
Slm arkadaşlar ben sifteam image kullanıyorum ve bu imagede BackupSuite plugini bir türlü yüklenmiyor yükleyebilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
bakcupsuite plugin oe2.0 da çalışmakta oe1.6 da denemedim.Sifteam'in yeni çıkacak olan yazılımında tahminimce oe2.0 olur onda backup alabilirsin.
cevap için teşekkürler yeni image bekleyecez demek ki bu arada sizin vermiş olduğunuz backup ı denedim image güzel , eklentiler güzel şekilde çalışıyor fakat wireless bir türlü olmuyor bu wireless işini nasıl halledebiliriz
deneme yapabilmem için wireless'ım yok önceden DM7020hd nin wirelessını kullanıyordum güzeldi fakat dm7020hdyi satınca onuda verdim o yüzden deneyemiyorum istersen bir openmips 1.0 yazılımını yükleyip öyle bir bak
yok hocam o yazılımda da çalışmadı benim wireless denemediğim yol kalmadı neyse cevap yazdığınız için teşekkürler
scorpy hocam backup suite yi indirdim openmips 2.0 kullanıyorum nasıl backup alacağız usb yi arkaya takıp cihazı yeniden başlattım plugine gelince Full back -up to usb ye basıyorum fakat usb flash drive before you select diyor evet basıncada no valid usb-stick hatası veriyor daha önce pc de usb yi fat32 formatladım nerede yanlış yapıyorum acaba?
Abi menüden kuruluma gir orada Full Back-up on USB/HDD var onu tıkla gelen uyarı mesajına evet de direk backup almaya başlıyacak.
evet doğru abi 7-8 dk falan sürmesi lazım bittiğinde uygulama bitti diye mesaj yazıcak
backup aldım ve pc ye taktım içinde bi,fullbackup_gigablue,gigablue dosyaları oluştu bunlardan başka hdd-check ve noburn var şimdi bu dosyalardan hagisini kullanmak gerekli yazılım yüklerken ve birden fazla dosya oluşması normalmidir acaba hocam
normal abi direk gigablue klasörünü kullanabilirsin yada fullbackup_gigablue klasörünün içine bir klasör daha var tarih yazar onun içindeki gigablue klasörünüde kullanabilirsin abi.
çok teşekkürler bir ara pluginli backup yapıp koyayım buraya şimdi yaptığım bana özeldi içinde önemli pluginlerim var
anladım abi güle güle kullan diyeyim o zaman backup'ını :D: