:smiles34::smiles34:
Supersin memorist ustam ellerine saglik.
Persian Empire E2 VuDuO Back-up 01.10.2012
Açılış Logo - Radio Logo değişmedi
-------Tuner A--------
Kanal Setting 42E_39_28.2_23.5_19.2E_16E_13E_9E_7E_4.8E--4 Eylul 2012 (EPGli) @ozkaradag
Zaman dilimi : (GMT+02:00) Athens,Istanbul,Minsk
-----Ses/Görüntü:------
HDMI.
1080i.
multi.
Pillarbox.
Letterbox
Diğer şeyler standart.
---------SOFTCAM/CI (Softcam setup )-----------
Cccam 2.2.1
Cccam 2.3.0 AKtif
Mgcamd 1.38
------Cccam cfg Etc altına gönderin Chmod 755-----
---------Skinler: Arayüz ----------
FHD1-Eminem
HD Glass16 ver. 6.66
PersianEmpireHD1-Ramimaher
Türksat2A3A Picon yüklendi
---------Set as stratup service TRTHD-----------
------Setup Quickbutton Tuş ataması------
UzunKırmızı seyir2
UzunYeşil Tuş:Eklentiler
UzunSarı Tuş:4.3 içerik görünümünü değiştir
Uzun Mavi Tuş:CcCam Info1.3c
Dileyen test edebilir...
:smiles34::smiles34:
Supersin memorist ustam ellerine saglik.
:smiles34::smiles34::smiles34::ok::wave:
eline gözüne saglık:smiles34::ok::tflag:
Eline sağlık Memorist usta.Bu usb yi görüyor ipk dosyalarını oradan yüklüyorum.Akşama deneyeceğim.
Teşekkürler ustam Meeboota kurdum çalıştı.kurması 15 dakika kadar sürdü,görüntüsü güzel. ı
tebrikler :ok:
Emeğine sağlık üstadım, çeşitlilik güzeldir, hemen deneyelim... :smiles34:
tsk emeklerine dostum:ok:
bu gigablue ue hd 800 olur mu..
memorıst ustam önce emeğin için eline sağlık normalde image ı sıfrdan kendim kurmayı seviyorum fakat son zamanlarda AAF OE2.0 imageda kendi yüklediklerim güncelleme yaparken ekran yeşillendiği için senin backupını kurmaya başladım senin backupında böyle bir sorun yaşamadım ancak dün akşam son güncellemeyi yaparken mevcut imageın kapasitesi 110 mb ulaştığı için güncelleme yapmadan önce ekranda güncellemenin sorun yaratacağını bildiren ikaz aldım imageın backupı olduğu için korkmadan güncellemeyi yaptım güncelleme sonuçlandıktan sonra açılırken senin baykuşlu ekran gitti aaf nin orjinal ekranı geldi ve orada kaldı açılma yapmadı tahminimce flashın aşırı yüklenmesinden kaynaklandı bunu anlatmamın sebebi nacizane fikrim backup hazırlarken kapasitenin aşırı yüklenmemesi için eklentileri daha az tutman mümkünmü ilk anda her şey yüklü geliyor fakat aşırı yüklü olduğu için sonra sorun yaratıyor çok gerekli olan eklentileri yükleyip daha az gerekli olanları yüklemesen daha iyi olacak diye düşünüyorum tabiki önce taktir senin şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler.
Elbette caner kardeşim dediklerini dikkate alıcam aslında ben kendime özel kullanmam gereken nstreamplayer tarzı pligin harici bir şey kullanmıyorum cccam olsun yeter ama çoklu kullanıcalara hitap edecek şekilde backup yaptığımız için mecburen kurmak zorunda kalıyorum
Güncelemelerde boot logo silinmesi normal çünkü güncellemelerde logoda geliyor onun bir önemi yok aslında istediğin logoyu tekrar yarat
şu an cihazın açılmama durumunda kullanmadığınız yada hafıza açmak için pliginleri /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/ silebilirsiniz yada cars durumlarında açılmama gibi sorunlarda hafızadan dolayı değilde pligin uyumsuzluğundan dolayı açılmama durumu v.s gib systemde log isimleri dosya görürseniz onlarıda yok edin
Teşekkürler benden saygılar....
Ve birde çoklu imaj,ların herkese hitap ettiğini düşünerek yapıldığını düşündüğümüzde yapılması gereken şey şu bence
Herkez imajı kurduktan sonra kendine lazım olmayan pluginleri silmesi vede sadece en çok kullandıklarını bırakmasıdır böylece herkesin zevkleride bir birine karışıp crash olmamış olur yani yeşillenmeler olmaz :) hemde cihazındaki hafızada yerler açılmış olur
slmlar saygılar
Son olarak benim bir sorum olacak bu verdiğiniz bu imajların meboot için olanı yokmu?
Meoboot'a oluyor ki. :wave:
imageı kurdum kablosuz ağa bağlanmadı sorun nerede olabilir,
ustalar bu image 0E.16 mi yoksa 0E.20 mi?
OE1.6 :wave: