Avea'dan 0850'yi aradım ve hattaki bedava süreden düştü.
arkadaşlar bildiğiniz gibi 444 ile başlayan müşteri hizmetleri numaralarını ararken hattımızda her yöne süre varsa ordan düşüyordu.0850 ile başlayan müşteri hiz.numaraları içinde aynı şey geçerlimi?yoksa buda yeni bir para kazanma tuzağımı.çünkü 444 ile başlayan numaralar 0850 ye dönmeye başladı.bildiğim kadarıyla 0850 ile başlayan numaralar heryöne dakikalardan düşmüyor.direk ücrete tabi.
Avea'dan 0850'yi aradım ve hattaki bedava süreden düştü.
ilginç bende müşteri temsilcisiyle görüştüm mesajınızdan sonra süreden düşülmediğini söyledi.acaba yanlış bilgimi verdi bana.selamlar...
ilginç bende müşteri temsilcisiyle görüştüm mesajınızdan sonra süreden düşülmediğini söyledi.
ortalığı bulandırmayın, 0850'li aramalarınız bedava dakikalarınızdan düşüyor. kaç zamandır dsmart müşteri hizmetlerini 0850 ile arıyorum sorun yok. Ayrıca avea müşteri hizmetlerine de sormuştum, bedava dakikalarınızdan düşüyor dendi. güvenle arayınız ;)
0850 ile 0312-0212-0216 aynı şey ;)
0850 li numaralr ücretsiz dakikalardan düşmüyor zaten 444 lü numradan 0850 geçmelerinin amacı da bu millete kazık atmak
0850 her allahin gunu ya mesaj ya sekreter yada ariyorlar b****rdilar artik. İnanin +359 sebekesini gectiler.
Turkcell T20 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sabit telefonlarda süreden düşmüyor, ayrı ücretlendiriliyor. Akşam 7 - sabah 7 arası da ücretlendiriliyor.
Sabit hat kullanmadığım için bilmiyorum.Cep telefonu aramalarımda dakikalarımdan düşüyor.Ayrı bir fatura çıkmıyor.Hattım Vodafone.
avea hat kullanmaktayım.0850 li hatları aramak heryöne dakikalarından düşüyor.selamlar
0850 ile 444 lü numara aramanın vatandaş açısından bir farkı yok.
Yani bedava dakikalarınızdan düşer. aynen 0212 veya 0216 gibi.
0850 ile 444 arası fark o kurumu bağlar.. 444 ler pahalı ama 0850 sistemleri daha ucuza kiralanıyor.
Yani vatandaşın içi rahat olsun.
0850 li hatlar wirefone hattıdır yani internet üzerinden sabit hatların kullanılmasındaki yeni numarasıdır.benimde aynı hattım vardı sabit hattımı iptal edince kapandı.anlaşılacağı gibi bu kullanıcısına bir avantaj sağlamaktadır