eline sağlık kardeşim,bu yeni image mi? sevgiler..
PB-Powerboard Enigma II VX VuDuO Back-up 30.09.2012
Açılış Logo değişmedi
-------Tuner A--------
E2 Kanal Setting 42E_39_28.2_23.5_19.2E_16E_13E_9E_7E_4.8E--04 EYLÜL 2012 @galaxy2002
Zaman dilimi : (GMT+02:00) Athens,Istanbul,Minsk
-----Ses/Görüntü:------
HDMI.
1080i.
multi.
Pillarbox.
Letterbox
Diğer şeyler standart.
---------SoftcamPanel----------
CCcam_2.1.3 Oscam_1.10
Cccam 2.3.0
Cams aktivite etme mavi tuş + PowerBoardCender+Cammanager Start
Cams Restart edebilme Menü+kurulum+Softcam/Cı+Softcam setup+restart softcam
Cccam cfg ETC altına gönderin
Görsel arayüz
OnekeyBlue
Scarlett-hd
HD_glass 6.66
Pli-HD
Picon Turksat2A3A_EutelsatW3
eline sağlık kardeşim,bu yeni image mi? sevgiler..
sayılır abi PLİ tabanlı. bilirsiniz beni tutulmayan imajlar peşinde koşarım hep:courage: sevgiler benden..
Süpersin abi. :ok: :wave:
tam 1 saat oldu image denemeleri yapiyorum bh beni gercekten b****rdi hic kasmaya gelmiyor sürekli yesillenme b****rdi ve bh den vazgectim artik sizin son verdiginiz aff ile ugrasiyordum oda guncelleme yapinca cöktü :)
simdi bunu deneyecegim degisiklik herzaman iyidir ellerinize saglik basarilar
tesekkürler ustat
Bh.yi kurdum çok kısa süreli kullandım her defasında görüntü kalitesini beğenmediğim için kaldırmışımdır.
Yanlış hatırlamıyorsam bende güncellemiştim AFF imageyi ama çökmemişti.
Elbette zaten benimde amacım tüm imajları test ediyorum sizler ile paylaşıyorum ama şimdilik BH ve vti kullanıcı oranı çok yüksek görünüyor .
BH görüntü açısından cidden vasat.
Ben VTi diyorum. :wave:
Vti ,de çok geç açılıyor be özkaradağ dostum yada sadece kişiye göre gerekli pligin kurup fazla kasmadan en sadesini kullanmak gerekli ama sağlam imaj taş gibi ellemedik yerini bırakma yinede cars olmuyor :wave:
Ama görüntü kalitesi kişiye göre değişkenlik gösterebilir..
Düzenleyen memorist : 30-09-2012 at 14:41
Ortak noktamız görüntü Memo abi. :wave:
peki görüntü kalitesi olarak neyi önerirsiniz bana cok eklenti lazim degil cogunlukla kullandigim airplayer onun haricinde iptv geri kalani benim icin birsey ifade etmiyor
back-up kullanmayi sevmiyorum cünkü kullanici zevkleri farkli oluyor bazen üsengenclik oluyor hazir bi back-up atiyorum
dun aksamdan beri image denemelerim bh acemi image derim yukle kullan
begendiklerim vti,aff,:)
Orj.
VTi.
AAF.
PLi.
Sevgiler... :wave:
AFF.ı bildiğinize göre birde pod deneyin derim ( Power of Dreams )eski çalışmam lingini vereyim test edin hoşnut kalmaz iseniz silersiniz görüntü kalitesi benim çok beğendiğim bir imajdır zaten diğer imajları özkaradağ dostum vermiş
birde genel bir sorum var kanal listemi ve sever bilgilerini yedekleme yapiyordum surekli ama son zaman larda yeni image yuklerken surekli yedeklemeden geri yüklemede sorun yasiyordum geri yükleme dosyasi bulunamadi gibi hdd surekli mount yaptiktan sonra yapiyordum hdd görüyor ama yedekleme dosyasi bulunamadi hatasi aliyordum baska bir yol varmi acaba sadece kanal listemi lnb ayarlari ve ccam dosyasini yedekleyip sonra sorunsuz birsekilde geri yükleyebilecegim bir yol
Teşekkürler Memorist usta.Benim favori imajlarım sat drem gr ile orjinal imaj ama madem emek harcamışsın senin bu backupı hemen deneyeceğim.Sonucu yazarım.Orjinal imajın tek eksiği Turkuaz panelden setting yüklememesi yoksa herşeyi çok güzel.
imajı şimdi kurdum...görüntü kalitesi open pli tabanlı olduğu için kaliteli ama çok sorunlu bir imaj..uydu değişiminde kanal değitirdirdim yeşil ekran geliyor..baştan kuracam olmazsa open pli ye devam..
tekrar yükledim şu an bir sorun gözükmüyor..my tube kullanmak istedim yeşil ekran geldi sonrada kanal değişimlerinde yeşil ekran devam etti sanırım mytube dan dolayı sorun çıktı..mytube da tüm imajlarda yeşil ekrana düşüyor..neden sorunlu bilen varmı?