teşekkürler
Hiremco Chipbox HD ıp.tv kanallar indirip fxp ile cihaza baglanıp indirdiniz zip içindeki
txt dosyasını cihazın usr/work1/iptv kılasörünün içine gönderin ok
iyi seyirler
Kanallar tüm yenilendi 244 kanal olmuştur
Düzenleyen Alemmi : 14-10-2012 at 15:58
teşekkürler
Ya şaka maka bir yana 100 tane yetmeyecek gibi ilerde.. 1000 tane yaparsam da açılış biraz yavaşlayacaktır... En iyisi debug mesajlarını da kaldırayım, biraz hızlansın..
Şimdilik, debug mesajlarını görmek isteyen arkadaşlar olursa, cihazınıza RS232 ile bağlanın, Putty programını kullanın.
IPTV nasıl çalışıyor izleyebilirsiniz böylece...
Paylaşımlar için teşekkürler...
sayın drejo size iki sorum olacak;
- yazı fontları biraz daha küçük olabilir mi?
- ip açılışta ses seviyesi biraz yüksek gibi bunu düşürebilirmiyiz
teşekkür ederim
tabiki kucultulebilir, ve zaten kucultmek zorundayim. cunku diger konuyu takip ederseniz bazi yeni fonksiyonlar eklemek istiyoruz, bunlari ekleyebilmek icin ekranda yer acmak gerekiyor.
ses meselesine gelince, 32 kademe var, ve ben sesi 15ten baslatiyorum. kactan baslasin ?
teşekkürler elinize saglık
15 fazla gerçektende 6-7-8 herhangi biri olabilir :)
sayın drejo 8 iyi
evet 8 iyidir.
Teşekkürler..
evet 8 iyi
v7.5 hazır.
Bu versiyonda,
OSD sağ üst köşeye versiyon numarası eklendi.
Ses varsayılan 8 yapıldı.
Info butonuna şu anki kanal adı ve URL eklendi..
Birkaç ufak tefek hızlandırma çalışmaları..
Haftaya hazır olur, birkaç ufak tefek eklemeden sonra yayınlanır.
İyi haftasonları...
Filezilla programını bilgisayara kurun. Resimdeki gibi chipbox IP'sini, kullanıcı adı ve şifresini giriniz. Bağlan tuşuna basınız.
Not: Chipbox IP'sini kendi cihazınızda kaç ise onu yazacaksınız.
Sol taraf bilgisayarınız. Sağ taraf chipbox dosyaları.
Sol taraftan bulduğunuz kanallar.txt dosyasını sağ tarafta /usr/work1/iptv altına sürükleyin.
IPTV'yi cihazda açıp keyfinize bakın.
Düzenleyen nextadam : 29-09-2012 at 17:26
sayın next adam ve drejo ustam ellerinize sağlık dün akşam chipbox ip tv çalıştıramamıştım kumandayı değiştirdim uzun orjinal kumanda aldım sorun bitti çok hızlı çalışıyor. ayrıca bu cihaza yutube yaparsanız süper olacak .hepinize kolay gelsin
teşekkürler aynen yaptım direk oldu görüntü kalitesi olarak gayet güzel evde panasonic plazma kullanıyorum görüntüsü zaten plazmalarda dogal görüntü var drejo görüntüyü begenmiyor büyük ihtimalle lcd kullanıyor helhalde sende lcd kullanıyon nexadam lcd kullananlarda kaynak devamlı hd olacak yoksa çamur izlersiniz devamlı olarak plazma bu yüzden çok daha kaliteli görüntüler izleyebilirsiniz saygılar.....