Harris i closer dan takip ediyorum. (çok başarılı bir aktör)Benim favorim Zed..
Çoğumuzun zamanında severek izlediği polis akademisi filminin oyuncularının şimdiki halleri zamanın ne kadar çabuk geçtiğini gene yüzümüze vuruyor.İşte filmin kahramanlarının şimdiki halleri:Mahoney
Jones
Harris
Proctor
Mauser
Hightower (Ölüm Tarihi: 2011)
Tackleberry (Ölüm Tarihi: 2001)
Callahan
Zed
Kathleen Kirkland
Leslie
Lassard
Hooks
Chad
Merchant
Harris i closer dan takip ediyorum. (çok başarılı bir aktör)Benim favorim Zed..
en az Tackleberry deyişmiş bide heriss görsem tanırım diyerleri çok deyişmiş yolda görsem tanımam.
arada ölenlerde var yanlız
paylaşım için teşekkürler geçen gün kanal d de denk geldim hala seyrederken güldüm ya
Kanga teşekkürler çok güzel bir film zinciriydi ne varsa eskilerde var zaten...
Onlar değişti de biz aynı mı kaldık sanki,bir de o yıllardaki halimizle şimdiki halimize bakalım en az onlar kadar değişmişizdir!.....
[QUOTE=erentv10;8186333]en az Tackleberry deyişmiş bide heriss görsem tanırım diyerleri çok deyişmiş yolda görsem tanımam.
[/QUOTE
uzun zaman önce ölünce çok değişilmiyor haliyle .adm 2001 de rahmetli olmuş.Allah rahmet eylesin iyi adamdı hepimizi güldürmüştü.haytavıra da tabii
önce güldürdüler şimdide üzdüler çok değişmişler,bizim hababam sınıfı ekibini hatırlattılar
Hababam sınıfıda iyi olur onunla ilgili bir çalışma yapayım ben
Tackleberry'nin son fotoğrafıysa en az 11 yıllık önceki hali oluyor sonraki hali :)
komutan lasard gram değişmemiş.ilk izlediğim güne gittim.yıllar geçmiş
bir an için çocukluğuma geri dönüp o günleri yaşadım tekrardan çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler...:ok:
sahi ya bir ara ne izlerdik hey gidi günler hey...
hooks hiç değişmemiş
unutulur mu yaw. :Ç
Her bir sahnesi ayrı bir güzeldi.
Hele şu sahne bambaşkaydı: :jhong:
Zaman neler almış götürmüş
Ne günlerdi,biz sanki yerimizde mi durduk bizde ehtiyarlıyoz ufaktan.Hilkat...
güzel :)