arkadaşlar cihaz gshare server yüklü geldi yeni yazılım yüklemek istiyorum cihaza yüklü server bilgilerini nasıl bulabilirim acaba
yazılım yüklersem herşey silinir galiba öylemi
eline saglık
Su cihazin menu goruntulerini eklermisiniz
Su cihazin menu goruntulerini eklermisiniz
eline saglık
Merhaba arkadaslar,piko 200hd ile internete baglanabilmem icin ralink RT5370 wifisi takiyorum ve ekranda "USB WifsiTakildi" Diye bir yazi cikiyor ama diger ayarlar altinda intenet ile hic bir bilgi yok! acaba wifimi bozuk yoksa baska bir islem mi yapilmasi gerekiyor? yardiminiza simdiden tesekkürler.
F1 000 yap veya F1 111 yap
Arkadaşlar merhaba, bu aleti (piko207) yeni aldım, bana biraz ayrıntılı bi şekilde anlatabilir misiniz? bide ben bazı kanalları izlemekte sıkıntılar çekiyorum mesela iztv genelde çekmiyor diğer tüm kanallar çekerken. bazende izleyebilmek için dokuz takla atıyorum desemde az değildir. internetim çekiyo herşey yolunda anten de %65 70 arasında çekiyor. peki problem ne nerde yanlış yapıyorum. f1+666 yapıp f1 yapmaktan sıkıldım artık.
birde çekmesi için serverda 32 den fazla mı çekmesi gerekiyor?
"Maalesef bir degisiklik yok" Diger Ayarlar altinda ,oyunlar ve usb bellek var. :-(
Düzenleyen gurgen : 28-12-2012 at 00:57
Serverlar suan açıkmı arkadaslar
ben açamadım diye fabrikada bakalım ne zaman yollarlar
server benimde açık değil 10 gündür..
açanlar acaba ayarları nasıl yapıyor?
birde menülerden server ayarlarını resmini veren olsa ne güzel olur..
1/40 arası server var ..hangisinde ne şekilde kalacak??
7
[QUOTE=figos;8291995]server benimde açık değil 10 gündür..
açanlar acaba ayarları nasıl yapıyor?
birde menülerden server ayarlarını resmini veren olsa ne güzel olur..
1/40 arası server var ..hangisinde ne şekilde kalacak??
server sayısı 32dir 40 değil ip ayarlarından DHCP kapalı yap dns2 4.4.4.4 yap okeyle server sayısının 32 ye kadar çıktığını göreceksin bunları yapmadan önce aynı menüde yeşil tuşla bağlantı test yap bakalım bağlanıyormu şayet server hiç görülmüyorsa f1+111 yap internet etkini okeyle
Kartal3734 başka bir problem var. Her şeyi düzgün olmasına rağmen bağlanmıyor.
Ne yaptıysak olmadı.