Teşekkürler ... Ancak hava durumu özelliği tekrar gözden geçirilmeli .Bulunduğunuz şehre ait veri yok hatası veriyor
Next YE-18500+Plus / Next YE-20000HD Serileri 21.09.2012 Tarihli Ortak Yazılımları
- YouTube bağlantı sorunu düzeltildi
- Android için uzaktan kumanda uygulaması yapıldı. Aynı ağ içinde Android işletim sistemi kullanan cihazlarınızdan (Telefon, Tablet) uzaktan kumanda uygulamasını çalıştırarak uydu alıcısını kontrol edebilirsiniz
Teşekkürler ... Ancak hava durumu özelliği tekrar gözden geçirilmeli .Bulunduğunuz şehre ait veri yok hatası veriyor
son yazılımı uydudan yaptıktan sonra cihazım fta kanalları şifreli diye açmamaya başladı.diseqc swiçi değiştirmamaye başladı.ayrıca fazla kanal tarama ve silme durumlarında ya kitleniyor yada restart oluyor.
sizlerdede bu tip problem var mi?
bu yazılımda sorunlar var bir önceki yazılımı kullanabilirsiniz, yeni çıkacak yazılım çok farklı olacak (görselleri değişik ve alt yapı değişecek)
18500+plus olan arkadaşlar en iyi göruntüsü olan yazılım hangisi son yazılımı beyenmedim hd görütü çok berbat fabrika yazılımı daha eyidi
verilecek, isterseniz beklemede kalın, isterseniz bir önceki yazılıma dönün.
A. Bozoğlu beklemedeyim. ;)
en iyi görüntüyü veren 17.8 yazılımı çünkü driverler gücellenmiş ama malesef sonraki yazılımlarda adapte edemiyorlar herhalde yazılımı aliden almak yerine kendileri uğraşıyor dolayısıyla adaptasyon olmuyor...
Düzenleyen herem : 28-10-2012 at 23:39
Free share her yazılımda mevcutmudur?Yoksa sadece bir yazılımdamı var.Bunu öğrenmek istiyorum kullanıcılarından.
Bende makine problemi zannettim bayram ziyarete gittim başka uydu alıcısı kullanıyor fakat Sony LED TV görüntüsü cok berbat gördüm. (SD yayınlar berbat asıl berbat 4:3 olan TVler) Tüplü TV güzel gösteriyor ben yanıldım. (Benim eskiden tüplü tv dir bozuldu LED TV aldım garip geldi. HDTV muhteşemdir. 16:9 yayın varsa orda güzeldir.)
Bilgi için teşekkürler. Yeni yazılımı büyük sabırsızla bekliyorum ;) Takipteyim A.Bozoğlu
Değerli forum arkşlar nexs 18500hd+pulus olanlar ilk yazılım görütüsü harika son yazılım berbat göruntüleri bozmadan yazılım çıkmazmı
yazılımda sorunlar degil yazılım çöp olmuş makinayı çöplüge cevirdiler bu gün usb den *** atıyım dedim rss atayım dedim makina yazılımları algılamıyor uydudan yazılımı tekrar yükledim makina *** rss leri gördü tp leri bulamıyor utelsatın güncel pdf listesinden bakıyorum makina tp leri kanal yok diyor eksik buluyor sade yazılımı yüklemiyor kanal listesiyle oldumu yüklüyor hd de acayip bir dalgalanma var çihaz günden güne kan kaybediyor böyle giderse cihazı kullanamaz duruma gelecek yani anlamıyorum bu yazılımı yapan arkadaşlar herhalde ya az maaş alıyor yada karşı firmalarla işbirligi yapıyor bir yazılım bukadar icine edilir sabote edilir yapamıyorlarsa yurdışında güzel bir yazılım yaptırsınlar bu çihaz bu yazılımlarla olmaz ilk cihazı aldıgımda hiç bir sorun yoktu yazılım verildikce cihaz mahfoldu benim bildigim bir ana yazılım olur onun üzerinde kalitesini artırmak için yükseltme yapılır bunlar ana yazılım diyede birşey bırakmadılar bence bu arkadaşlar bu yazılım işini yapamıyorlar firma yetkilileri firmanın gelecegini ve bizi tüketicileri düşünüyorlarsa yazılım işini uzman bir kadroya yaptırsınlar çünkü sonunda bu cihazı kullanılamaz hale gelecek
arkadaşlar free seherler çalışmıyor durum nedir
Sorunuzun cevabı aşağıdaki linkte mevcut.