ceske birilerde giga blue 800se icinde fullbackup sunumu yapsa benim gibi isi bilmeyenler icin ustalardan ricam acaba sunabilirlermi ??
gigablue 800 hd ue full backup openmýps 2.0 img
ýp tv seyir2-TURKvod girinmiþtýr önemli eklentiler yüklenmiþtir
kanal piconlarý yüklendi
fullbackup_openmips-2.0-gb800ue-usb Btk-cccam-mgcam tspanel6.4 yüklenmiþtir
telofondan çekinmiþtir idare edin sevgiler
NOT tek uyduludur türksat isteyen arkadaþlar yüklesin
çoklu seting asagýdan yükleye bilirsiniz
E2 HD Setting-(4 uydulu)
Vhannibal Tabanlý E2 Motor Setting
Düzenleyen Alemmi : 25-09-2012 at 14:39
ceske birilerde giga blue 800se icinde fullbackup sunumu yapsa benim gibi isi bilmeyenler icin ustalardan ricam acaba sunabilirlermi ??
evet bende yükledim gayet güzel bir çalýþma eline saðlýk btkcam var demiþsin ben bulamadým nasýl çalýþacak eðer varsa ve fullbackup anlamýnda forumda bir ilk gigabluede sizin çalýþmanýz tekrar teþekkürler hele display de piconlarýn gözükmesi çok hoþ olmuþ
ustalar se icin yükleme secenegi varmi ??
tekrar koltrol edeyim bende var btkcam
eray48 arkadaþým bende sizin gibi kullanýcýyým sadece ve bende þu anda ue var ;scorpy hocamýzda solo ve se var ama kendisi uzun zamandýr yoðun olduðundan dolayý aramýzda deðil ama umarým en kýsa zamanda aramýza katýlýr
yazýlým linkinimi yenilediniz alemmi arkadaþým?
yeni linkteki backup yükledim bu sefer softcam managerde hiç bir cam görünmüyor softcam cý içinde görünüyor aktif ettiðimizde hiç bir hareket yok daha sonra ayný yerden CCcam i aktif etsem bile btcam görünüyor cihazýn içine girdiðimde cam dosyalarýnýn yanlýþ yerlerde olduðunu gördüm onun için çalýþmýyor isterseniz bir kontrol edin
link yenilendi softcam managerde iki cam yüklendi btkcam þimdilik çalýþmadý mgcam-cccam yüklendi
sa arkadaslar bu se icin ya backup yada cam kurulumu nasil olur aciklamali anlatan olabilirmi saygilar...
süper....gigablue yu daha da sevmeye baþladým..ah birde þu kanallarý sýraya koymayý anlatan olsa dahada süper olurdu
imaj yükler gibi mi yükleniyor?