arkadaslar ben bir türlü camlari yükleyemiyordum cok ugrastim yapamadim. Sonra vaz gectim.. En sonunda cccam2.3.0 yükledim baska cam yükleyemedim. Ve baska camlarida bu gün bu sekilde yükledim. :)
selam arkadaslar en güzel yöntem benim yaptigim benim kadar acemiler varsa burda böyle yapsinlar 6 ayda yapamadigimi 10 saniyede yaptim... :) ts panel5.8 yükledigim halde cccamlari hic bir sonuc alamadim. Bende böyle yaptim.. Simdi sonuc süper. :)
bu verdigim linke tiklayin sayfaya girdiginizde yüklemek istediginiz cam adini arama dügmesine yazin ve aratin.. Ondan sonra cam indirin ftp baglanim cam icindeki dosyalari yerlerine atin.hepisinin chmod degerini 755 yapin. Sonra giga yeniden baslatin mavi tusa ikikere basin cccam bölümüne yüklemis oldugunuz cam gelecektir kactane cam yüklerseniz hepisini orada göreceksiniz. Hangi cam calistirmak istiyorsaniz onun üstüne gelip ok leyiniz. Cam calisiyor yazisi gelecek .. Nekardar giganizi kapatip acsanizda o cam devamli calisacaktir. 13hotbir kanalina gectiginizde de mavi tusa ikikere basin btkcam üstüne gelip ok ozamanda btkcam calisacaktir : Saygilar :)