bimcell forever :)
Konuşma paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim?
Her yöne 250 dakika paketi için 250DK yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında konuşmaya başlayabilirsiniz.
Konuşma paketim otomatik olarak yenilenilir mi?
Bakiye yeterli olduğu takdirde paketin kullanım süresi dolduğunda (1 ay) veya kullanım süresi dolmadan paket bittiğinde otomatik olarak yenilenir. Bakiyenin yetersiz olması durumunda, paketin süresi dolduğu andan itibaren 5 gün içerisinde yükleme yapılmazsa paket otomatik olarak iptal edilir ve tekrar yenileme yapılmaz. Yenileme yapılmazsa konuşmalar 6 saniyesi 1 kuruş olarak ücretlendirilir.
Konuşma paketinde kullanmadığım kota bir sonraki döneme devreder mi?
Konuşma paketinde kullanılmayan dakikalar kullanım süresi dolduktan sonra kullanılamaz.
Konuşma paketi kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim?
Her yöne 250 dakika paketinde kalan dakikaları öğrenmek için ücretsiz olarak KALAN250DK yazıp 4551’e gönderebilirsiniz.
Konuşma paketimi nasıl iptal edebilirim?
Her yöne 250 Dakika paketi için IPTAL250DK yazıp 4551’e göndermeniz yeterlidir.
Konuşma paketimi iptal ettirdikten sonra kalan kullanım hakkım silinir mi?
Paket iptal edildiğinde pakette kalan dakikalar 1 aylık paket süresi doluncaya kadar kullanılabilir.
EH DAHA NE OLSUN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:warn::warn::warn::warn ::warn::warn:
:ok::ok::ok::ok:
:Ç:Ç:Ç:Ç:Ç:Ç:Ç
bimcell forever :)
:tflag::tflag::tflag:ben bugun geeçtim
Geçen gün electrowördde telefon incelerken bir cep telefonu pazarlama yetkilisi hangi operatörü kullanıyorsunuz,memnunmusunuz dedi.bende bimcell e geçtim dedim.her yöne 250dk sı 10lira diyince kendi ürünlerini pazarlayamadan, onların tarifelerinden ucuz olacak ki,hımm çok iyiymiş fiyatı hayırlı olsun dedi.haha.
kusura bakmayın fakat yukarıdaki yazıdan pek bir şey anlamadım..
çekim problemi 12 yıldır avea kullanıyorum ilk senelerinde oldukça fazlaydı biliyorumda son dönemlerde o kadar yerede gidiyorum bende bu çekim sorunu baş göstermiyor hayrte...
Ailece üç hat olarak BİMcell " Her Yöne 250 dakika 10,00 TL " tarifesine geçeli 3 ay oldu. Çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum.
helal olsun bimcell yeni trend...........
izmirde ne alem karşıyaka gibi fiyat gercekten ilginc
Bende geçtim eşimle birlikte.Aveadan geçiş anında oluyor diğer operatörlerden 5 gün sürüyor
vodafondan babamı taşıcam bimcele, bakalım iyimi olacak
Bakalım bu hatt ne zaman Patlayacak :) Şimdilik bedava konuşuyoruz bakalım ,ya sonrası .......
bende geçtim arkadaşlar.
Konuşma paketimi kullanmaya ne zaman başlayabilirim?
Her yöne 250 dakika paketi için 250DK yazıp 4551’e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında konuşmaya başlayabilirsiniz.
Her yöne 250 dakika paketini satın alabilmek için hattınızda 10 TL üzerinde bakiye bulunması gerekmektedir.
Paketinizdeki dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.
-----------------------------------------------------------------
yukarıda bimcell'in web sayfasından alıntı yaptım.herşey hoş görünüyor ama ücretlendirme periyodu 60 saniye değil 6 saniye yazıyor...
bunun açıklaması nedir ya da bu ne kadar cazip bir kampanyadır?
ben avea'dan aylık 150 dk alıyorum 10 TL ye.ücretlendirme periyodu 6 değil 60 saniyedir....:smiles24:
kullanan arkadaşlar hat penformansı cekim veya müşteri temsilcisi gibi şeyleride paylaşırsa daha faydalı olur almayı düşünenlere
Banada mesaj gelmiş 180 gün içinde kredi yükleyin diye /Emrin olur ağam :Ç dedim 5 TL attım /böyle hatta yüklerim hemen )diğerlerini pek sallamıyordum nedense :)
helal olsun bimcell