ilk yorum benden..Teşekkürler emekleriniz için, güncellemelere devam.
Değerli Kullanıcılarımız.
Hdbox-s ve Hdberry modelleri için yazılımlar hosta konulmuştur.
*B i s s k eyler güncellenmiştir.İdman tv ve TRT-1HD
*iP TV özelliği geliştirilmiştir.(2.29_T1 2CI model ) baz alarak.
2 CI model için gelen yazılımda hata'dan dolayı paylaşamadık.Bu konuda kullanıcılarımızdan anlayış bekliyorum.Diğer modeller için verdik bu gün en azından o kullanıcılarımız faydalansın.
İyi seyirler.
ilk yorum benden..Teşekkürler emekleriniz için, güncellemelere devam.
Teşekkürler ali bey kolay gelsin
Düzenleyen HDBOX : 19-09-2012 at 16:23
neyse biraz daha bekleriz, hatalı olacağına vermemek daha doğru, yalnız Ali beyden ricamız 2 CI model için çıkacağıda aşağıdakilerde gözden geçirilirse fena olmaz..
1- EMU softcam geliştirilmeli dreambox ve nexteki gibi (şifreler doğru olduğu halde açmaz, Rai seca ile açılıyor seca, viaccess eklenmesi gerek)
2- Newcamd 5.25 protokolu eklenmesi.
3- eksik codecler ve ses le ilgili çalışma ör 3.1 uydusunda kayıt yapıldıktan sonra izlenemiyor.
4-iptv daha pratik veya otomatik hale getirilebilir.
5-gereksiz çalışmayan kısımlar temizlense fena olmaz ör: ***** bölümü gibi. madem stabil çalışmaz kaldırılsın ne yer tutacak içinde boşu boşuna, onun yerine livescore gibi siteden bağlanıp canlı skor erişimi sağlana bilir yada filim seyrederken bir tuşla altyazı halinde maç sonuçları geçmesi sağlana bilse eski sunnylerde bile epg alt yazı şeklinde geçer bu hizmet bir yerlerden sağlanabilir bence madem ***** movie lere bağlanabildi buda yapılır. Ali bey'e iyi çalışmalar :)...
Düzenleyen REALEXPERT : 19-09-2012 at 17:54
Yüklenmez.O model için en kısa sürede vereceğiz.Biraz sabır lütfen.
Tşk.
En kısa zamanda bizde 2 CI ler içinde bekleriz, 2 CI kulanıcı sayısıda bir hayli fazla :)
Düzenleyen REALEXPERT : 19-09-2012 at 18:00
diomand varmı bir şeyler acaba göremedim hostta
yazılım için teşekkürler. kendi adıma beklentim emu - softcam özelliğnin daha da geliştirilebilmesi...
atlantanın yetim çocugu diamonda yazılım yokmu kaç aydır bekliyoruz acil cevap lütfen
İdman tv de sorun yaşayan kullanıcılarımız
Menü 4132 yapıp *** bölümüne girdiklerinde Kanal üstünde iken
kırmızı tuş ile ekle deyip *** satırına 1234560065432100 yazıp kayıt ettiğimizde yayın açılacaktır.
Kolay gelsin.
bir mavi inforı yaptıramadık arkadaşlar emu softcam hayal olur sıradan makinalarda bile var bu özellikler yaza yaza yorulduk artık daha da çoooook bekle........z arkadaşlar....
ali bey ve atlantaailesi desdeyiniziçin cotesekkürler
Eksik olmasın:)
hani bi özellik gelmemişki aynı yazılımlar güncellenip duruyo.
Yaptıklarınız yapacaklarınızın habercisi teşekkür ediyoruz uzun zaman oldu birdaha arayı açmayın lütfen..Ali Bey...